NAPREDAK PAO U SURDULICI: Radnik sa 15. pozicije ulazi u plej-aut

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:45

NAPREDAK PAO U SURDULICI: Radnik sa 15. pozicije ulazi u plej-aut

Poslednje kolo regularnog prvenstva Srbije.

Ekipa Radnika ostvarila je pobedu u Surdulici, gde je savladala ekipu Napretka sa 1:0 u 30. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovim trijumfom ekipa iz Surdulice je završila prvi deo sezone na 15. poziciji. Jedini pogodak na meču postigao je Andrija Radulović.

Upravo je Radulović bio najbolji igrač Radnika u prolećnom delu sezone, a u devetom minutu je demonstrirao klasu. Prošao je sa desne strane dvojicu igrača, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa 17 metara poslao fantastičan udarac koji je završio u gornjem uglu gola iskusnog Nikole Petrića. Bio je to njegov treći prolećni pogodak.

Bolji je bio Radnik u prvih pola sata, mogli su Makarić i Dražić da uvećaju prednost. Gosti iz Kruševca su se trgli u završnici, Čečarić je zatresao mrežu, ali je gol bio poništen jer je lopta napustila teren.

Koliko je dobro funkcionisala odbrana Radnika pokazuje i podatak da Kruševljani nisu uputili nijedan šut u okvir gola, a na drugoj strani Makarić posle sat vremena nije imao sreće jer je sa 16 metara zatresao prečku.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 30, kolo

Sreda

Radnički Niš - Javor 1:0

Čukarički - Partizan ODLOŽENO

Radnik - Napredak 1:0

Utorak

Vojvodina - Novi Pazar 2:0

Voždovac - TSC 1:3

Ponedeljak

Mladost - Mladost GAT 0:0

Kolubara - Spartak Subotica 2:1

Crvena zvezda - Radnički 1923 2:0

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.