NAPADAČKI PARTIZAN: Đukić napravio izmenu koju su svi navijači tražili! (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADAČKI PARTIZAN: Đukić napravio izmenu koju su svi navijači tražili! (SASTAVI)

Objavljena su imena igrača koji će od prvog minuta igrati u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici.

Miroslav Đukić je napravio dve izmene u odnosu na prvu utakmicu.
Jedna od njih jeste vezana za Brazilca Leonarda. Partizanov kreator će ovoga puta igrati od starta za razliku od prve utakmice kada je u igru ušao na poluvremenu. Tako su ispunjene želje navijača koji su danima pisali o tome kako Brazilca hoće u startnih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 11.
Pored njega, u prvom timu biće i Petar Đuričković, a neće biti Leandre Tavamba koji je promašajima u prošlom duelu ova dva tima naterao Đukića da ga izostavi iz prvog tima. Značajan za to da Tavamba ne postigne gol u Beogradu bio je i Milan Mijatović, golman koji se nalazi na radaru Crvene zvezde i koji će ponovo čuvati mrežu šampiona Crne Gore. U domaćem timu ponovo nema najboljeg igrača Radomira Đalovića.

BUDUĆNOST: Mijatović – Mirković, Nikač, Tučević, Simović, Mitrović, Raspopović, Hočko, Camaj, Terzić, Vlaisavljević.
PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić – Kosović, Everton – Janković, Leonardo, Đuričković – Đurđević.


The post NAPADAČKI PARTIZAN: Đukić napravio izmenu koju su svi navijači tražili! (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.