LŠ - Đukić sa dve izmene! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Đukić sa dve izmene! (SASTAVI)

Trener Partizana Miroslav Đukić napravio je dve izmene u odnosu na prvu utakmicu protiv Budućnosti.

Crno-beli pred sobom imaju izazov da sačuvaju 2:0 iz prvog meča protiv Budućnosti, ali zadatak ekipi Miroslava Đukića neće biti lak.

Večeras se u Podgorici igra revanš meč drugog kola kvalifikacija između Budućnosti i Partizana, a poznati su i sastavi obe ekipe.

Trener Partizana se ovoga puta odlučio da utakmicu počne Leonardo, za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od beogradskog meča. Pored njega, u startnoj postavi je i Petar Đuričković.

BUDUĆNOST: Mijatović – Mirković, Nikač, Tučević, Simović, Mitrović, Raspopović, Hočko, Camaj, Terzić, Vlaisavljević.

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić - Kosović, Everton - Janković, Leonardo, Đuričković - Đurđević.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADAČKI PARTIZAN: Đukić napravio izmenu koju su svi navijači tražili! (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017

Objavljena su imena igrača koji će od prvog minuta igrati u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici.. . Miroslav Đukić je napravio dve izmene u odnosu na prvu utakmicu.. Jedna od njih jeste vezana za Brazilca Leonarda. Partizanov kreator će ovoga puta igrati od starta za...

Nastavak na HotSport.rs...

UŽIVO: Budućnost - Partizan 0:0! Leonardo od starta

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2017

Partizan ima lepih 2:0 iz prvog meča u Humskoj, ali crnogorski šampion se ne predaje, pokušaće da napravi čudo. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča u Podgorici...Za razliku od prvog meča, trener Partizana Miroslav Đukić ukazao je šansu Brazilcu Leonardu (na klupi...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Crno-beli" preskočili prvu prepreku do LŠ: Partizan 'nulom' u Podgorici zakazao dvomeč s Olimpijakosom

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017

U revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, šampion Srbije Partizan remizirao je protiv Budućnosti u Podgorici...Nakon prvog meča u Beogradu i pobede od 2:0, bilo je jasno da Partizan ima veliku prednost, a plasman u narednu rundu potvrdio je u drugoj utakmici koja je odigrana na...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.