NAKON ČOVIĆEVIH REČI DA SE KRIJE KAKO JE ODŽO UMRO NA STADIONU PARTIZANA: Oglasio se Vuletić - pljušte uvrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 15:42

NAKON ČOVIĆEVIH REČI DA SE KRIJE KAKO JE ODŽO UMRO NA STADIONU PARTIZANA: Oglasio se Vuletić - pljušte uvrede

Teške reči...

Potpredsednik FK Partizan i član UO JSD Partizan, Vladimir Vuletić odgovorio je na izjavu prvog čoveka KK i SD Crvena zvezda Nebojše Čovića vezano za smrt košarkaša Majkla Odža koji je rekao da se "zataškava u kojoj hali je Nigerijac preminuo", kao i da "nije imao dozvolu za treniranje" (više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome pročitajte na OVOM linku).

Vladimir Vuletić je izdao saopštenje u kom je član UO JSD Partizan izneo teške optužbe na račun Nebojše Čovića.

Partizan se obrukao u Novom Pazaru i večeras (20.30) traži iskupljenje protiv Javora u Humskoj. Kec je 1,15, a kombinazzija 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Javor.

– Čitajući današnje nekrofilsko saopštenje još jednog u nizu zvezdinih doktora, uviđa se ta neodoljiva potreba da se uzročno-posledične veze izvode baš onako kako su to činili primitivni narodi: kada bi neko bio usmrćen lukom i strelom, primitivni um je tvrdio da je ubijeni smrt našao od strele, a ne od strelca. Međutim, ovaj savremeni nekrofilski um izvodi zaključak da se "zataškava gde je preminuo Odžo" imputirajuć da se to desilo na stadionu Partizana, u svojini JSD PARTIZAN. Tako on lamentira nad preminulim telom baš kao što je lamentirao nad preminulom KKCZV čije je pokojno ime uzeo i nadenuo ga svom privatnom projektu KK CZV BEOGRAD DIVA ILR (niz je nesaglediv) – napisao je u saopštenju član UO JSD Partizan, Vladimir Vuletić i nastavio:

– Međutim, pravo pitanje je, kako to svojevrememo "Laufer javlja" zašto se već 17 godina zataškava uloga izvesnog "Ćokija" u atentatu na premijera Srbije, a već 15 godina njegova uloga u ogromnoj pljački novca namenjenog Kosovu i Metohiji. "Zašto bi se to krilo ako stvarno niko nije želeo da dođe do ovoga?" – zaključio je Vladimir Vuletić.

"Laufer javlja" da se vec 17 godina zataškava uloga izvesnog "Ćokija" u atentatu na premijera Srbije a već 15 godina njegova uloga u ogromnoj pljački novca namenjenog Kosovu i Metohiji.

"Zašto bi se to krilo ako stvarno niko nije želeo da dodje do ovoga?"

— Partizanus Verus ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) August 9, 2020

Da li se to sada otvara novi front na relaciji "večitih rivala"? Otpočet ga je "ratom saopštenjima" dva fudbalska kluba oko navodno spornih penala, a "artiljerija" crno-belih bio je upravo Vladimir Vuletić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.