DEKI ODUŠEVIO DELIJE: Stanković se pojavio u DRESU Odža! A ono što je rekao o NJEMU... Pominjao Evropu i ŽREB

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:50

DEKI ODUŠEVIO DELIJE: Stanković se pojavio u DRESU Odža! A ono što je rekao o NJEMU... Pominjao Evropu i ŽREB

Crveno-beli ubedljivi protiv Mačve.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobednički niz i na gostovanju u Šapcu, savladavši Mačvu rezultatom 3:0.

Partizan se obrukao u Novom Pazaru i večeras (20.30) traži iskupljenje protiv Javora u Humskoj. Kec je 1,15, a kombinazzija 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Javor.

Trener crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan odnosom svojih izabranika u ovoj utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je skrenuo pažnju na određene stvari. Šef struke srpskog šampiona pojavio se u dresu nedavno preminulog Majkla Odža, svog velikog prijatelja.

- Učinio sam to za sve njegove saigrače, imao sam priliku dvaput da ga vidim na aerodromu. Stvarno je bio Dobroćudni Džin, neka mu je večna slava - rekao je Dejan Stanković odmah posle meča za TV "Arenasport".

O teškom terenu i učinku svojih pulena, legendarni as kaže:

- Bilo je grešaka, malo smo ih očekivali, ali kako je prolazilo vreme podizali smo ritam. U drugom je to mnogo bolje izgledalo. Čestitam Mačvi, jedna dobra tekma.

Zvezda je na žrebu dobila Evropu iz Gibraltara?

- Moram da budem zadovoljan protivnikom, ono što je bilo od tri ekipe, sa najmanjim koeficijentom. Mislim da je i kod njih korona prekinula takmičenje. Imamo kod nas Spartak i polako da spremamo za Evropu - istakao je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.