Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆE POJAČANJE: Ni Brazilac, ni Argentinac, najveće Zvezdino pojačanje je već tu i ostaje na Marakani

Pre samo nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da će čuvani Milan poslati Crvenoj zvezdi ponudu vrednu između tri i tri po miliona evra za najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića.

Međutim, prema rečima generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića ta ponuda nije stigla u Ljutice Bogdana, a kako bi klub sprečio da Rajković ode u inostranstvo za relazivno mali novac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odlučeno je da mu bude ponuđen novi ugovor što je mladi čuvar mreže prihvatio.
- Nismo dobili ponudu Milana. Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor, otkrio je Terzić, a prenosi agencija Tanjug.
 
Podsećamo da su u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku već stigla dva pojačanja u vidu Zorana Rendulića i Idana Vereda, a da su na dobrom putu da od naredne nedelje postanu igrači Crvene zvezde još i jedan Brazilac, jedan Argentinac i jedan Portugalac, kao i mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić.
The post NAJVEĆE POJAČANJE: Ni Brazilac, ni Argentinac, najveće Zvezdino pojačanje je već tu i ostaje na Marakani appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNO U ZVEZDI: Ibanjez ipak možda i nije rešenje, crveno-beli imaju drugu opciju

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2015

Uprkos izjavama generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da se argentinski levi bek Luis Ibanjez nalazi na korak od dolaska u redove srpskog vicešampiona, pojavila se i druga opcija, ili da budemo precizniji prva.. . Naime, kako saznaje Blic ponovo se pojavila mogućnost da na Marakanu stigne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.