Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA KOLA: Mačva i Čukarički počinju, Voždovac i Vojvodina završavaju kolo

Nakon reprezentativne pauze, utakmicama osmog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici, dok Partizan dočekuje Mladost.

Osmo kolo domaćeg šampionata danas će otvoriti fudbaleri Mačve i Čukaričkog. Meč se igra u Šapcu od 16.00.
Mačva je u prethodnom kolu pobedila Voždovac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i tako prekinula niz od tri poraza, dok je ekipa Nenada Lalatovića na reprezentativnu pauzu otišla pobedom protiv Rada u gostima.
Današnji rivali su do sada odigrali samo dva medjusobna susreta, oba u okviru Druge lige u sezoni 2005/06. Oba tima ostvarila su tada pobede na gostujućem terenu.
Fudbaleri Mačve su deveti na tabeli Super lige sa devet bodova, a Čukarički je osmi sa bodom više.
Javor će u subotu od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu.
Ekipa iz Ivanjice je jako loše počela novu sezonu, pošto je u ostvarila samo jednu pobedu u dosadašnjih sedam utakmica, uz jedan remi i pet poraza. Javor je trenutno na 14. mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.
Na drugoj strani, Zvezda je do sada odigrala šest susreta i zabeležila pet pobeda i jedan remi. Crveno-beli su lideri šampionata sa 16 bodova i sigurno je da će želeti da ostanu na prvom mestu i da prvi meč u Ligi Evrope dočekaju u dobrom raspoloženju.
Poslednji meč subotnjeg programa odigraće fudbaleri Partizana i Mladosti na stadionu u Humskoj od 21.00.
Trenutna forma i tradicija su na strani crno-belih, pa će ekipa Miroslava Djukića pokušati da tu tradiciju produži i posle sutrašnjeg meča. Partizan je u dosadašnjih šest utakmica upisao četiri pobede i po jedan remi i poraz i trenutno je na šestom mestu na tabeli sa 13 bodova.
Lučanci nakon sedam odigranih susreta na svom kontu imaju samo dve pobede i deseti su na tabeli sa osam bodova.
Jedini meč u nedelju odigraće fudbaleri Voždovca i Vojvodine od 19.00.
Novosadska ekipa ima samo bod manje od Zvezde i na drugom je mestu na tabeli, dok je Voždovac četvrti sa 14 bodova, koliko imaju i trećeplasirani Spartak i Radnički iz Niša na petom mestu.
Spartak će sutra dočekati Napredak, koji je na sedmom mestu, dok će niška ekipa u goste Bačkoj koja je na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
Borac će u osmom kolu domaćeg šampionata pokušati da osvoji prve bodove u novoj sezoni, a protivnik fudbalerima iz Čačka biće Zemun, koji je na 11. poziciji sa osam bodova.
Parovi osmog kola Super lige:
Petak:
Mačva Čukarički (16.00)
Subota:
Bačka Radnički Niš (16.00)
Spartak Napredak (19.00)
Borac Zemun (19.00)
Javor Crvena zvezda (19.00)
Radnik Rad (19.00)
Partizan Mladost (21.00)
Nedelja:
Voždovac Vojvodina (19.00)
The post NAJAVA KOLA: Mačva i Čukarički počinju, Voždovac i Vojvodina završavaju kolo appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.