Lalatović: Napustili nas Ožegović i Obradović, ali...

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: ''Napustili nas Ožegović i Obradović, ali...''

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Mačve.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u petak od 16 časova protiv Mačve, utakmicu osmog kola Super lige Srbije.

"Standardno teško gostovanje. Mačva ima kvalitetnu ekipu, a to su i pokazali kad su pobedili Voždovac, koji je pobedio Partizan. Imaju odličan blok, fenomenalnu kontru i polukontru", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Lalatović za sajt kluba.

Lalatović je naveo da očekuje četiri do pet hiljada ljudi na stadionu u Šapcu.

"Uživamo kad igramo pred punim stadionom. U našoj ekipi je dobra atmosfera, bili smo na Zlatiboru prošle nedelje, dobro smo trenirali tokom reprezentativne pauze. Napustili su nas Ožegović i Obradović, ali smo doveli mlade igrače iz Vojvodine", rekao je trener "brdjana".

Čukarički je doveo Petra Mićina i Nenada Adamovića, za koga je Lalatović rekao da je u poslednja tri meseca samostalno trenirao, ali da su mu potrebne tri nedelje rada sa ekipom da bi konkurisao za tim, pošto "trenutno nije spreman za najveći napor".

Lalatović je dodao i da mu Petar Bojić nije na raspolaganju zbog bolova u trbušnom zidu, dok su ostali igrači spremni za utakmicu.

Posle sedam kola Čukarički je osmi na tabeli sa 10 bodova, a Mačva na devetom mestu ima bod manje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u Ivanjici, Partizan dočekuje Mladost

Izvor: Beta, 08.Sep.2017, 10:11

Nakon reprezentativne pauze, utakmicama osmog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici, dok Partizan dočekuje Mladost.Osmo kolo domaćeg šampionata danas će otvoriti fudbaleri Mačve i Čukaričkog. Meč se igra u Šapcu od 16.00.Mačva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.