NAJAVA DANA (sreda, 10. februar): PSŽ, Barsa, Bešiktaš i Limož u Trostrukom Superparu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 10. februar): PSŽ, Barsa, Bešiktaš i Limož u Trostrukom Superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Danas na programu ima kvalitetnih i potencijalno zanimljivih fudbalskih utakmica, pre svega u nacionalnim kupovima evropskih zemalja. Tu su, naravno, i odlučujući mečevi poslednjeg kola Last 32 faze Evrokupa. Pogledajte koje mečeve možete da odigrate u MOZZARTOVOM Trostrukom Superparu.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe super 4)

5019: PSŽ – LION, 21.00

(Fudbal, Kup Francuske)


Poslednji trijumf u Parizu Lion je zabeležio upravo u Kupu, ali to se desilo pre gotovo četiri godine. Od tada PSŽ nema ozbiljnog konkurenta u bivšem višestrukom državnom prvaku. Ali ni u ostatku prvenstva. Više nije ni važno ko stoji sa druge strane terena, ishod je isti. Lion je u poslednje vreme podigao formu, a pri tom se i raspucao. Prethodna dva meča Bordo i Anže savladali su rezultatom 3:0. Ipak, meč u Kupu pre mesec dana završio se rezultatom 2:1 za Parižane, a prvenstveni odigran pre dva meseca sa 5:1.

Kvota na trijumf Parižana iznosi 1,37, dok isti tip u Trostrukom Superparu plaća 1,45.

4061: VALENSIJA – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija, Kup Kralja)


Valensija će pred svojom publikom nekako morati da se iskupi za katastrofalan poraz od 7:0 iz prvog meča odigranog pre nedelju dana. Dakle, ostaje im barem da ublaže možemo slobodno reći zagarantovan poraz. A on im ne gine s obzirom koliko loše igraju u Primeri gde su poslednji put trijumfovali početkom novembra prošle godine. Na Barsu ne treba trošiti puno reči, posle Valensije pobedili su Levante i sada imaju tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko. Dvojka je prilično izvesna.

Kvota na pobedu ekipi Luisa Enrikea iznosi 1,70, a u Trostrukom Superparu ovaj tip plaća kvotom 1,80.

7017: MAKABI – NIŽNJI, 19.05

(Košarka, Evrokup)


Obe ekipe imaju identičan odnos pobeda i poraza (2-3) i za oba tima ovo je meč „biti ili ne biti“. Preciznije, pobednik će zauzeti drugo mesto u grupi, a poraženi treće, i samim tim završiće takmičenje. Nižnji Novgorod je ipak trenutno u nešto boljoj formi s obzirom da Makabi ima tri vezana poraza. Interesantno je da su oba tima prošle sezone igrala u Top 16 fazi Evrolige, a sada se bore za opstanak u Evrokupu.

Kvota za pobedu velikana iz Tel Aviva iznosi 1,30, dok je u Trostrukom Superparu kvota na ovaj tip 1,40.

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

BEŠIKTAŠ – KONJA, 20.15

(Fudbal, Kup Turske)

Bešiktaš se na „mala vrata“ ušunjao među osam, ali se njegov trener Šenol Guneš u Kupu oslanjao na momke koji su mu u drugom planu. Na tabeli Superlige u „poteri“ su za Fenerbahčeom koji im beži dva boda, a kako igraju verovatno će ih i stići. U seriji su od pet uzastopnih pobeda, a protivnike dobijaju uglavnom ubedljivo. Upravo to učinili su i sa Konjom koju su savladali krajem decembra sa 4:0. Šestoplasirana Konja pruža solidne partije u prvenstvu. U prošlom kolu uspeli su da odigraju meč bez golova sa trećeplasiranim Galatasarajem, pa je izvesno da domaće i ne čeka baš lak zadatak.

Kvota na pobedu istanbulskih crno-belih Orlova iznosi 1,35, ali ona može biti veća, ako odigrate Trostruki Superpar koji vam donosi kvotu 1,45.

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

3064: BOHUM – BAJERN, 20.30

(Fudbal, Kup Nemačke)


Bohum je sjajno odradio pripremni period u kojem je „skinuo skalpove“ Leverkuzenu, Menšu i Herti. U Cvajti u kojoj zauzima peto mesto, naređao je četiri meča bez poraza ali protiv Bajerna nema šanse, što zbog manjka kvaliteta i tradicije, što zbog ambicija gostiju. Ipak, ambicije im je u prošlom kolu poremetio Leverkuzen s kojim su odigrali meč bez golova. Prvi od 30. oktobra prošle godine kada su isti rezultat ostvarili sa Ajntrahtom. Ne mari.

Bajern je favorit, kvota na trijumf najpopularnijeg nemačkog fudbalskog kluba iznosi 1,15. U Trostrukom Superparu isti tip donosi vam kvotu 1,30.

7023: LIMOŽ – PAOK, 20.40

(Košarka, Evrokup)

Posle dve vezane pobede nad Valensijom, novi tim Duleta Vujoševića poražen je u prošlom kolu od Oldenburga i sada kao i gosti iz Grčke ima skor (2-3). PAOK je takođe savladao Valensiju i to u prošlom kolu. I u ovom slučaju radi se o meču za opstanak. Pobednik ide dalje i završava na drugom mestu u grupi, a gubitnik gubi sve, odnosno završava takmičenje.

Kvota na trijumf francuskog šampiona iznosi 1,20, a u Trostrukom superparu isti tip plaća 1,35.

2052: PITERBORO – VBA, 20.45

(Fudbal, FA kup)


Remi u prvoj utakmici bio je prilično iznenađenje jer se Piterboro nalazi u mnogo slabijoj ligi i pritom u njoj ne blista. Savladali su Česterfild u prošlom kolu, ali pre toga su vezali tri meča bez trijumfa. Trenutno su na 8. mestu na tabeli Engleske 3. VBA je u seriji od pet vezanih mečeva bez pobede. Poslednji trijumf u Premijer ligi upisali su početkom januara i sada su na 14. mestu. Ali, u ovom slučaju Vest Bromvič Albion bi morao da ispravi kiks sa Hotornsa.

5018: BORDO – NANT, 21.00

(Fudbal, Kup Francuske)

Bordo je u samo nedelju dana imao i vrhunske (4:0 protiv Rena) i očajne predstave (0:3 u Lionu, 1:4 sa Sent Etjenom). Nalaze se na 11. mestu tabele Lige 1. Nant stoji nešto bolje. Na sedmom su mestu i vezali su 13 mečeva bez poraza u prvenstvu i kupu. Pet pobeda i čak osam remija. Poslednji od njih došao je u prethodnom kolu kada su odigrali meč bez golova sa Tuluzom. Jedno je sigurno, na njihovim mečevima golovi su zagarantovani.

3063: HAJDENHAJM – HERTA, 19.00

(Fudbal, Kup Nemačke)

Osmoplasirani tim Cvajte u njoj pruža partije po principu toplo-hladno, ali poznati su po čvrstoj odbrani zato na njihovim utakmicama ne pada puno golova. Herta je na trećem mestu u Bundesligi gde je trenutno na deset bodova zaostatka u odnosu na drugoplasirani Dortmund. Trenutno su u padu forme, vezali su tri uzastopna remija, dva kod kuće i jedan na strani. Ali Herta je tim iz kvalitetnijeg ranga takmičenja i svakako je ovde favorit, a na ruku joj ide i činjenica da Hajdenham i nije baš neki domaćin.

4581: INTER ZAPREŠIĆ – DINAMO ZAGREB, 17.00

(Fudbal, Kup Hrvatske)

Ova dva tima upravo su se sastala u prvenstvu Hrvatske kada je Dinamo slavio u Zagrebu minimalnim rezultatom (1:0). Što i ne čudi jer je Inter iz Zaprešića u prilično lošoj formi već duže vreme. Ili od 24. oktobra prošle godine kada su poslednji put trijumfovali. Od tada vezali su sedam mečeva u HNL-u bez pobede, i nalaze se na sedmom mestu tabele. Dinamo je lider tabele i trenutno ima niz od šest uzastopnih pobeda. Tradicija je svakako na njihovoj strani, a ne sumnjamo da će i ovog puta biti tako.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.