NAJAVA DANA (utorak, 9. februar): Leverkuzen, Fener, Dortmund i Liverpul u Trostrukom Superparu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 9. februar): Leverkuzen, Fener, Dortmund i Liverpul u Trostrukom Superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Danas na programu ima dosta zanimljivog fudbala, igraju se nacionalni kupovi Francuske, Nemačke, Turske, kao i dosta zanimljivog basketa. Pogledajte koje mečeve možete odigrati u MOZZARTOVOM Trostrukom superparu.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz grupe super 4)

2105: MILTON KINZ – MIDLSBRO, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)


Milton samo dva boda deli od opasne zone, a kako igraju veoma su blizu ulaska u to društvo. Na pet prethodnih partija zabeležili su jednu pobedu. Ni Midlsbro ne blista u Čempionšipu u poslednje vreme, (dva poraza i remi) ali oni čeonu poziciju dele sa Halom. U to da su gosti znatno kvalitetniji nema nikakvih dilemma, i verovatnije je da će se sa ovog gostovanja vratiti zadovoljniji.

Dvojka plaća kvotom 1,95, ali je možete naplatiti sa povišenom kvotom u Trostrukom Superparu - 2,05!

5015: SOŠO – MONAKO, 21.00

(Fudbal, Kup Francuske)


Ovo je duel klubova sa zavidnom reputacijom u francuskom Kupu, ali trenutno su u različitim ligama. Sošo je na ivici ispadanja, odnosno na pretposlednjem mestu na tabeli Lige 2, gde je trenutno u seriji od četiri vezana meča bez pobede. Monako je ipak druga priča. Na tabeli Lige 1 nalazi se iza PSŽ-a, i ima sasvim dovoljno kvalitetnih fudbalera za uspešno igranje na dva fronta. Naravno i tradicija je na njegovoj strani kada su međusobni dueli u pitanju, obično uz 2+.

Kvota na Monako je 1,75, a u Trostrukom Superparu isti tip plaća 1,85.

3061: LEVERKUZEN – VERDER, 19.00

(Fudbal, Kup Nemačke)


Leverkuzen i Verder u kupu su igrali pet puta, a klub sa Baj Arene još nema pobedu nad zeleno-belima. Na ruku mu ide to što su ovi usredsređeni na borbu za opstanak u Bundesligi, pa bi morali da skinu prokletstvo u efikasnom  meču. Leverkuzen je na petom mestu i igra sasvim solidno, toliko da je za vikend uspeo da odoli velikom Bajernu u meču bez golova. Verder je u društvu „otpadnika“, odnosno na 16. mestu Bundeslige. Uspeli su da remiziraju sa trećeplasiranom Hertom (3:3), ali su onda u prošlom kolu primili „petardu“ od M’gladbaha.

Kvota na pobedu Leverkuzena je 1,40, ali ovaj par možete odigrati u MOZZART Trostrukom Superparu sa kvotom 1,50.

3062: ŠTUTGART – DORTMUND, 20.30

(Fudbal, Kup Nemačke)


Štutgart je dobio reklo bi se „kasno paljenje“. U seriji je od četiri meča bez pobede u Bundesligi, a poslednji poraz pretrpeli su upravo od Dortmunda 29. novembra kada su poraženi sa 4:0. Trenutno se nalaze na 12. poziciji. Dortmund je na osam bodova zaostatka od vodećeg Bajerna, i konstantno pruža dobre partije. Ranijih sedam susreta ova dva tima završavala su se pobedom Dortmunda šest puta, jednom je bilo nerešeno, a golova je na svim ovim mečevima bilo u izobilju.

Dortmund je favorit sa kvotom 1,55, ali ta kvota može biti još veća ako ovaj par odigrate kroz Trostruki Superpar sa kvotom 1,65.

7009: ALBA – NEPTUNAS, 20.00

(Košarka, Evrokup)   


Za Albu ovaj meč je „sve ili ništa“. Ukoliko pobedi, ekipa Saše Obradovića biće druga na tabeli, ali ukoliko izgubi ispada. Njihov trenutni skor u odnosu pobeda i poraza glasi 2:3. Neptunas ima identičan učinak, s tim što na ovo gostovanje dolazi ohrabren posle pobede nad Arisom. Sada im je potrebna pobeda na ovom meču, kao i trijumf  Milana nad Arisom kako bi prošli dalje. Ali, ako se dogodi da pobede odnesu Neptunas i Aris, Grci odlaze u osminu finala.

Tim Saše Obradovića je favorit s kvotom 1,25, a u Trostrukom Superparu ona iznosi 1,35.

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

5013: SENT MALO – FCO AJAČIO, 21.00

(Fudbal, Kup Francuske)


Ekipa Sent Malo zauzima šesto mesto na tabeli Francuske 4 i u sjajnoj je formi. Poslednji poraz uzevši u obzir sva takmičenja, doživeli su 31. oktobra prošle godine. Sada u osmini finala Kupa Francuske dočekuju prvoligaša FCO Ajačio koji iz najjače lige Francuske dolazi posle tri uzastopna poraza i jednog remija. Gosti se nalaze na 17. mestu Lige 1, a poslednji put trijumfovali su 20. decembra prošle godine, ali u ovom slučaju imaju prednost, bar na papiru.

Kvota na trijumf Ajačija je 1,53, dok isti tip u Trostrukom Superparu plaća kvotom 1,65.

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

5361: AMED – FENERBAHČE, 12.00

(Fudbal, Kup Turske)


Amed se nalazi na polovini tabele Turske treće lige, preciznije na 8. mestu, a trenutno je u takvoj formi da je na sedam prethodnih mečeva ostvario samo jedan trijumf.  Fenerbahče je u prošlom kolu doživeo neočekivan „udarac“ od Antalije (4:2), tima sa 13. mesta tabele. Prvak Turske doživeo je prvi poraz još od septembra 2015. kada je poražen od Bešiktaša. Četvrtfinali okršaj u Kupu Turske sa Amedom, nema sumnje biće prilika za popravni.

Kvota u osnovnoj ponudi na trijumf Fenerbahčea je 1,30 dok u Trostrukom Superparu iznosi 1,45.

-----------------------------------------

2051: VEST HEM – LIVERPUL, 20.45

(Fudbal, Engleska 1)


Liverpul je u seriji loših rezultata. Posle poraza od Lestera odigrali su nerešeno sa Sanderlendom, a prethodni meč u FA kupu odigrali su upravo protiv Vest Hema u meču bez golova. Vest Hem ne briljira od polovine januara, a s obzirom na to da se uskoro nastavlja Liga Evrope, fudbalerima Liverpula zaista nije bila potrebna ponovljena utakmica sa Vest Hemom, ekipom od koje su ove sezone već dva puta izgubili.

7005: AL AHLI KAIRO – ZAMALEK, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)


Biće ovo okršaj dva vodeća tima u Egipatskoj Premijer ligi. Al Ahli Kairo je lider na tabeli ali Zamaleku „beži“ samo četiri boda. Poslednji poraz doživeli su polovinom decembra prošle godine. Zamalek ih prati u stopu, a i njihov prethodan poraz odigrao se u decembru sve do prošlog kola kada su izgubili od ekipe Ismaili. Al Ahli je zabeležio više pobeda u ranijim međusobnim susretima, a i ovog puta favoriti su na papiru.

7026: VIRTUS BOLONJA – PEZARO, 20.30

(Košarka, Italija, Serija A)


Susret dva tima sa dna tabele u Italijanskoj košarkaškoj Seriji A.Virtus Bolonja nalazi se na šesnaestom, odnosno na poslednjem mestu sa šest pobeda i dvanaest poraza. Pezaro zauzima jedno mesto više uz identičan broj pobeda i poraza, ali sa boljom koš razlikom. U prethodnom kolu Virtus je pretrpeo poraz od Orlandina, dok Pezaro na ovo gostovanje dolazi posle pobede kod kuće nad dvanaestoplasiranim Varezeom. Od 2013. godine ova dva tima odigrala su sedam mečeva, a trenutni rezultat glasi 4:3 u korist Virtus Bolonje.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (sreda, 10. februar): PSŽ, Barsa, Bešiktaš i Limož u Trostrukom Superparu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 10:29

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama..Danas na programu ima kvalitetnih i potencijalno zanimljivih fudbalskih utakmica, pre svega u nacionalnim kupovima evropskih zemalja. Tu su, naravno, i odlučujući mečevi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.