Privredna komora Srbije: Vrednost izvoza rakije iz Srbije oko 25 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 14:59

Privredna komora Srbije: Vrednost izvoza rakije iz Srbije oko 25 miliona evra

Izvoz rakije iz Srbije kontinuirano raste iz godine u godinu i procenjuje se da je on trenutno oko 25 miliona evra, izjavio je danas savetnik predsednika Privredne komore Srbije (PKS) Veljko Jovanović.
"Ta količina možda ne zvuči puno, ali kad pogledamo da u toj utakmici nismo baš imali tradiciju od nekih 50, 60 ili 100 godina, nego da smo tek pre par decenija krenuli na nivou brendova i na nivou ozbiljnog pozicioniranja, treba da budemo izuzetno zadovoljni rezultatima i da znamo da imamo mnogo šansi da se ti rezultati povećuju", rekao je on za Tanjug nakon otvaranja "Rakija festa" koji se održava danas u Beogradu.
Jovanović je dodao da Srbija najviše rakije izvozi u Hrvatsku, Nemačku, SAD, kao i da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrednost izvoza rakije iz Srbije oko 25 miliona evra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2024

BEOGRAD – Izvoz rakije iz Srbije kontinuirano raste iz godine u godinu i procenjuje se da je on trenutno oko 25 miliona evra, izjavio je danas savetnik predsednika Privredne komore Srbije (PKS) Veljko Jovanović. „Ta količina možda ne zvuči puno, ali kad pogledamo da u toj utakmici nismo baš...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.