NAJAVA DANA:  Zanimljivo uz Seriju B, Cvajtu i Prvu ligu Srbije... Naši odbojkaši igraju sa Fincima!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA: Zanimljivo uz Seriju B, Cvajtu i Prvu ligu Srbije... Naši odbojkaši igraju sa Fincima!

Pogledajte koji nas to mečevi danas najviše privlače, pa na osnovu statističkih parametara odaberite vama najizglednije tipove

2728: PROLETER NS - TEMNIĆ, 17.00

(Fudbal, Srbija 2)

Utakmicom na Slanoj bari završava se drugo kolo u Prvoj ligi Srbije. Proleter je na premijeri pretrpeo minimalan poraz u Užicu, dok je novajlija iz Srpske lige sezonu otvorio trijumfom nad pirotskim Radničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (1:0). Računajući minulo prvenstvo, Novosađani su bez pobede šest utakmica, a na njima je čak četiri puta prošla igra GG. Temnić je u finišu prošle sezone pretrpeo tri vezana poraza van svog stadiona, a na dva meča nije dao gol.

5527 VENDSISEL - VIBORG, 19.00

(Fudbal, Danska 2)

Domaćin je neporažen u dosadašnjem toku prvenstva (tri pobede, dva remija). A ako se računa i uvodna runda kupa onda je triput na poslednja četiri meča Vendsisela došla igra 3+. Da bi ovo mogao da bude efikasan meč navodi podatak da je Viborg u seriji od pet gostovanja na kojima su pala najmanje tri gola. Četiri puta uzastopno u takmičarskim susretima bilo je 0-1 gol, a u poslednjem prijateljskom minulog leta došlo je GG3+ (1:3).

4529: JAŠI - SEPSI, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Poslednji susret osmog kola Lige 1 domaćin čeka u boljem raspoloženju, jer je u prethodna tri kola neporažen (dva remija i pobeda), dok gost u istom periodu nije uzao ni bod, a dao je samo gol. Samo jednom u poslednjih pet utakmica kod kuće Jaši je probio granicu 0-2 gola. Sepsi, koji je stigao iz Druge lige, pretrpeo je četiri vezana poraza na gostovanjima.

3395: KSAMAKS - RAPERSVIL, 20.00

(Fudbal, Švajcarska 2)

Domaćin je jedan od kandidata za plasman u viši rang. U prva četiri kola imao je maksimalan učinak, ali je u poslednjem poražen na svom terenu od Šafhauzena (0:1). Bio je to prvi poraz Ksamaksa na svom stadionu posle osam kola. Rapersvil je došao iz Treće lige i ograničio se da skuplja bodove na svom terenu, gde ima dve pobede. U gostima, pak, tri glatka poraza (0:6, 0:1, 0:1).

1034: BARI - ĆEZENA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Sezona za Bari počela je pobedama u Kupu Italije. Na stadionu „Sveti Nikola“ u razmaku od samo četiri dana pali su Parma i Kremoneze, iako su gosti prvi stizali do vođstva (po 2:1). I obe utakmice Ćezene u istom takmičenju donele su prolaz igre GG. Crno-beli su najpre eliminisali Sambenedeteze (2:1), a onda posle produžetaka položili oružje pred Đenovom (1:2). Prošle sezone Bari je dobio meč kod kuće (2:1), a odoleo u gostima (1:1).

3039: KAJZERSLAUTERN - BRAUNŠVAJG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Kajzerslautern igra očajno u ovoj sezoni. Ima samo bod iz prva tri kola. Na sva tri meča došlo je 2-3 gola. Isti omer golova došao je na utakmicama Braunšvajga. Gledajući statistiku očekuje nas meč sa malo golova. Na poslednjih pet međusobnih duela ova dva tima došlo je 0-2 gola.

5208: LARISA - ASTERAS, 20.30

(Fudbal, Grčka 1)

Oba kluba su startovala porazom. Larisa je očekivano počišćena u sudaru sa Olimpijakosom (1:4) i trenutno zauzima fenjer grčkog šampionata. Asteras je izgubio od PAS Janjine. Asteras tradicionalno dobro igra protiv Larise. Na poslednjih pet međusobnih mečeva ima četiri pobede i remi.

4114: PORTIMONENSE - MARITIMO, 21.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Portimonense je dobro startovao, ali je sada ušao u mini seriju od dva poraza. Maritimo je ispao iz Evrope, nije mogao da se odupre Dinamu iz Kijeva. Na prethodna tri prvenstvena meča gostiju došlo je 0-1 gola. Prošle sezone Portimonense je slavio protiv Maritima kao domaćin sa 1:0.

8409: SRBIJA - FINSKA, 17.30

(Odbojka, EP)

Utakmica koja mnogo znači našoj selekciji. Trijumfom Plavi overavaju prvo mesto u grupi. Ako gledamo poslednja ostvarenja dileme ne  bi smelo da bude. Srbija u tri prethodna meča protiv Finske nije izgubila ni set. Poslednji put su nas pobedili 2011.godine.

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PLS: Proleter pregazio Varvarince

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017

Ubedljiv trijumf Novosađana nad Temnićem (3:0) na zatvaranju drugog kola..Prvenac u novoj sezoni Prve lige Srbije upisali su fudbaleri novosadskog Proletera koji su na svom igralištu na Slanoj bari savladali lako Temnić iz Varvarina sa 3:0 (1:0)...Novajlija u drugoligaškom rangu nije uspeo da pruži...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.