PLS: Proleter pregazio Varvarince

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS: Proleter pregazio Varvarince

Ubedljiv trijumf Novosađana nad Temnićem (3:0) na zatvaranju drugog kola

Prvenac u novoj sezoni Prve lige Srbije upisali su fudbaleri novosadskog Proletera koji su na svom igralištu na Slanoj bari savladali lako Temnić iz Varvarina sa 3:0 (1:0).

Novajlija u drugoligaškom rangu nije uspeo da pruži jači otpor na ovom gostovanju, a prelomni trenutak desio se u 47. minutu kada su domaćini stigli do dva gola prednosti sa bele tačke. Prethodno je Vladimir Peralević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << doveo Proleter u vođstvo u 32, na 2:0 povisio je Novaković sa kreča, a konačnih 3:0 postavio je Mirosavljev u 50. minutu.

U ekipi Temnića nije danas bilo najzvučnijeg letnjeg pojačanja Predraga Luke pa je neuspeh debitanta u PLS nekako bio i očekivan.

Prva liga Srbije, treće kolo:

Petak:

Bežanija - Sloboda Užice 4:0 (3:0)

Subota:

TSK Bačka Topola - Radnički Pirot 0:0

Dinamo Vranje - Inđija 2:0 (1:0)

Budućnost Dobanovci - Teleoptik 1:1 (1:1)

ČSK - Novi Pazar 2:2 (0:2)

Jagodina - Sinđelić 0:1 (0:1)

Metalac - Radnički Kragujevac 0:1 (0:1)

Ponedeljak:

Proleter - Temnić 3:0 (1:0)

Tabela:

(FOTO: Ilustracija)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.