Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SIGURNO: Kangi ‘komanda’, rešeno pitanje levog krila (SASTAV)

Crvena zvezda večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje BATE Borisov u okviru Lige Evrope, a trener Vladan Milojević neće menjati tim koji je crveno-bele doveo do sna.

Nema potrebe da se mnogo kalkuliše bez obzira što je start Lige Evrope, a kao domaćin Crvena zvezda će juriti tri boda. Na crti je dvostruki uzastopni učesnik ‘elitnog’ takmičenja BATE Borisov u čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sastavu su biviši igrači koji su se afirmisali na terenima Srbije Mirko Ivanić (Vojvodina), Nemanja Milunović (Mladost Lučani) i Anes Rušević (Novi Pazar). Izgleda da je bivši kapiten Vojvodine i član selekcije Crne Gore jedini siguran član najboljeg tima, a kako saznaje HotSport i trener Vlada  Milojević se odlučio na ofanzivnu varijantu sa većinom proverenih aduta, koji su odradili zadatke do grupne faze takmičenja.
Pozadi nema nedoumica, a pored Milana Borjana u poslednju liniju se vraća posle odrađene kazne Damjan Le Talek, a tu je provereni trio Filip Stojković, Vujadin Savić i Milan Rodić. Na sredini je pokretačka snaga kapiten Mičel Donald i pored njega Nenad Krstičić. Na desnom boku igraće Slavoljub Srnić, a levo je prednost dobio Nemanja Radonjić u odnosu na Brazilca Rikardinja i Nemanju Milića. Dirigentska palica je kod alfa i omege ekipe Gelora Kange, dok je napadač Ričmond Boaći spreman za borbu sa čuvarima beloruskog tima.
Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Krstičić, Srnić, Radonjić, Kanga – Boaći.
The post NA SIGURNO: Kangi ‘komanda’, rešeno pitanje levog krila (SASTAV) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.