TIM ZA BATE: Milojević je izabrao OVIH 11 igrača za napad na šampiona Belorusije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIM ZA BATE: Milojević je izabrao OVIH 11 igrača za napad na šampiona Belorusije (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas.

Crvena zvezda će u četvrtak u 21 05 početi "evropsku odiseju" u Ligi Evrope, a prvi rival je BATE. Šampion Belorusije je kompletno skeniran, znaju se sve vrline i mane kluba za koji igraju i dva Srbina - Nemanja Milunović i Mirko Ivanić. Trener Crvene zvezde se ipak fokusira više na igru njegovih izabranika, a gotovo izvesno je da će poslati na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma ofanzivnu startnu postavu, iza Boaćija će biti Kanga, Radonjić i Srnić.

CRVENA ZVEZDA (najverovatniji sastav): Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Kanga, Srnić, Radonjić, Boaći. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA SIGURNO: Kangi ‘komanda’, rešeno pitanje levog krila (SASTAV)

Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2017, 09:17

Crvena zvezda večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje BATE Borisov u okviru Lige Evrope, a trener Vladan Milojević neće menjati tim koji je crveno-bele doveo do sna.. . Nema potrebe da se mnogo kalkuliše bez obzira što je start Lige Evrope, a kao domaćin Crvena zvezda će juriti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.