MNOGO VIŠE OD OČEKIVANOG: Evo koliko je Zvezda zaradila od plasmana u Ligu Evrope, ali ima i jedna loša vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO VIŠE OD OČEKIVANOG: Evo koliko je Zvezda zaradila od plasmana u Ligu Evrope, ali ima i jedna loša vest

Crveno-beli posle 10 godina u grupnoj fazi.

Vreme je za velike stvari. Fudbaleri Crvene zvezde imaju šansu da naprave odličan rezultat i prvi put u klupskoj istoriji izbore plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

KAO NA VEMBLIJU: Fudbaleri Zvezde prvi put trenirali na NOVOJ travi! Perfekcija! (VIDEO)

NEOČEKIVANO: Zvezda bez Gasproma u Ligi Evrope!

Crveno-beli su smešteni u H grupu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa apsolutnim favoritom Arsenalom, BATE Borisovim i Kelnom, a šampion Belorusije biće prvi rival srpskog tima u grupnoj fazi (četvrtak, 21.05).

Osim šanse da rezultatski profitira, klub iz Ljutice Bogdana je imao i odličnu zaradu. Posle pune decenije ostvaren je pun pogodak na dva polja, rezultatskom i finansijskom.

- Zaradili smo tačno 3.250.000 evra od UEFA bonusa i uz sve ostale prihode koje ćemo da ostvarimo kroz ovo takmičenje ukupno će biti oko 6.000.000 evra. To je stvarno značajna stavka u našem budžetu – istakao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić za Sportski žurnal.

Novac od UEFA bonusa biće uplaćen 15. oktobra, a problem je što će polovinu od te sume crveno-beli morati da izdvoje za dug menadžeru Milanu Ćalasanu, na ime transfera za Nikolu Žigića.

- Imamo zaostali dug od 1,5 miliona evra, plus kamate koje su predmet obračuna. Sada ćemo i to da zatvorimo u oktobru. Na žalost, pojavila se i tužba Gorana Drulića na iznos od milion evra – konstatovao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stižu i Belorusi na "Marakanu"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017

Stadion Crvene zvezde biće pun u četvrtak (21.05) na meču sa BATE Borisovim u prvom kolu Lige Evrope. I gosti će imati podršku navijača...Oko 200 navijača beloruskog kluba najavilo je dolazak u Beograd da bodre svoje ljubimce. Nema sumnje da se neće čuti u grotlu "Marakane". Iz kluba kažu da...

Nastavak na Vesti-online.com...

TIM ZA BATE: Milojević je izabrao OVIH 11 igrača za napad na šampiona Belorusije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017

Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas...Crvena zvezda će u četvrtak u 21 05 početi "evropsku odiseju" u Ligi Evrope, a prvi rival je BATE. Šampion Belorusije je kompletno skeniran, znaju se sve vrline i mane kluba za koji igraju i dva Srbina - Nemanja Milunović i Mirko Ivanić. Trener Crvene zvezde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.