NA BRDU PALA ODLUKA: Čukarički napisao otkaz Igoru Matiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 10:34

NA BRDU PALA ODLUKA: Čukarički napisao otkaz Igoru Matiću

Serija loših rezultata crno-belh, Evropa sve dalja.

Posle četiri uzastopna poraza i to od TSC-a (0:2), Fjorentine (0:1), Partizana (1:2) i Napretka (0:1), uprava Čukaričkog danas će odlučivati o sudbini trenera Igora Matića, saznaje Sportski žurnal.

Preciznije odluka je već doneta, samo je pitanje kada će se tim povodom i zvanično oglasiti rukovodstvo Brđana. Posle svega rastanak Matića i Čukaričkog je bio neminovan.

Nisu navikli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u klubu na Banovom brdu na ovako loše rezultate, a ekipa ne zna za pobedu još od kraja septembra, kad je slavila u Subotici protiv Spartaka 3:0.

Igor Matić preuzeo je Čukarički sredinom avgusta, kada je seo na klupu umesto Dušana Kerkeza, a od tada, tim sa Banovog brda u prvenstvu, kupu i Evropi zabeležio je 11 poraza, pet remija i samo dve pobede.  To se u novijoj istoriji Čukaričkog nije desilo. Sa ovakvim skorom teško da će se ove sezone boriti za Evropu,

Nemaju u Čukaričkom mnogo vremena da traže novog šefa struke jer ih već u nedelju očekuje utakmica protiv Radničkog u Nišu. Kao privremeno rešenje nameće se dosadašnji pomoćni trener Goran Stanić, koji je nekada sarađivao sa Nenadom Milovanovićem i Aleksandrom Veselinovićem, vodio je i samostalno Mladost iz Lučana.

Čularički je trenutno na devetom mestu Superlige sa samo četiri trijumfa posle 14 odigranih utakmica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.