Murinju nakon ubedljivog trijumfa stigle sjajne vesti, novo pojačanje pokreće lavinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 21:33

Murinju nakon ubedljivog trijumfa stigle sjajne vesti, novo pojačanje pokreće lavinu! (video)

Dogovor je postignut.

Kako javlja Fabricio Romano, Met Doerti će uskoro postati igrač Totenhema.

Nedavno se pojavila priča da su Sparsi zainteresovani za irskog reprezentativca iz Vulverhemptona, iz dana u dan su stizale nove informacije, činilo se da su "Pevci" na pravom putu.

Romano tvrdi da je dogovor između dva kluba postignut, "Pevci" će za usluge desnog beka platiti 16,5 miliona evra.

Postignut je dogovor i sa samim igračem, a prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Doertija na sever prestonice povlači i dve stvari sa sobom, tačnije još dva transfera.

Irca bi na "Molinou" trebalo da nasledi Mejtland-Najls iz Arsenala, dok je sada Serž Orije dobio odrešene ruke i u narednim nedeljama će promeniti sredinu, poznato je da je za njegove usluge zainteresovan Milan.

Doerti je profesionalnu karijeru i počeo u Vulverhempton Vonderersima pre 10 godina, igrao i na pozajmicama za Hibernijan i Buri, u reprezentaciji Irske je od 2018. godine, zasad ima devet upisanih nastupa uz jedan postignut gol.

U sezoni za nama upisao je čak 50 nastupa za Vulvse i postigao sedam pogodaka.

Što se tiče Totenhema, nastavili su sa dobrim partijama u pripremama za nastupajuću sezonu, danas su bili veoma ubedljivi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.