Murinjo: Užasno smo igrali prvo poluvreme, ali naravno, ja sam kriv za sve

Izvor: Blic, 03.Feb.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Užasno smo igrali prvo poluvreme, ali naravno, ja sam kriv za sve

Trener Real Madrida Žoze Murinjo kritkovao je igrače zbog nedovoljne angažovanosti u utakmici protiv Granade koju je njegov tim izgubio sa 1:0.

"Za neke igrače ne znam zašto su bili umorni na utakmici, kada su meč protiv Barselone gledali sa klupe", rekao je Murinjo.

Portugalski stručnjak se ironično osvrnuo i na izveštavanje medija, koje krivi za pritisak koji trpi.

"Kada ekipa igra dobro i pobedi, onda ocenjujete kako je tim zaslužio trijumf, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada izgubimo zna se - kriv sam ja. Prihvatam da sam za poraz od Granade odgovoran ja i niko drugi", rekao je Murinjo.

Trener madridske ekipe nije video nijednu svetlu tačku kada je u pitanju prvo poluvreme protiv Granade.

"Užasno smo igrali, dok smo u drugom poluvremenu dominirali i imali prilike za izjednačenje, ali to očigledno nije bilo dovoljno", rekao je Murinjo.

Real je peti put ove sezone doživeo prvenstveni poraz i trenutno je na trećem mestu u Primeri. Barselona ima čak 15 bodova više od Madriđana.

Povezane vesti: I to se dešava: Ronaldo "junak" pobede Granade, auto-golom srušio Real! Španski mediji kritikuju Murinjov tim: Real Madrid, karikatura Murinjo: Odličan pristup tima bez obzira na remi, nije loš bio ni Kasiljas Murinjo možda ne želi da ide, ali navijači Reala su skoro jednoglasni: Odlazi! Murinjo: Barsa na "+13"? Nema panike, ne odustajem

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.