Murinjo: Sramota, novinar snimao moj privatni razgovor, pa objavio

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Sramota, novinar snimao moj privatni razgovor, pa objavio

Menadžer Čelzija Žoze Murinjo rekao je da bi novinare trebalo da bude sramota zbog kolege iz francuskog „Kanala plus“, koji je preneo njegovu izjavu „iz ofa”.
(FOTO: Telegraf)
Portugalski stručnjak je u toj nezvaničnoj izjavi naveo da Demba Ba i Fernando Tores nisu u formi, dok Samjuel Eto ima problem sa godinama.
Mislim da bi vas novinare trebalo da bude sramota u ime kolege koji je to uradio. U pitanju je profesionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << etika, kako možete da snimate privatni razgovor i onda da ga objavite. Ne pravdam se zbog onoga što sam rekao, već pričam o nečemu što bi trebalo da bude osnova u vašoj profesiji. Taj vaš kolega je pokazao da ne zna svoj posao. Sramota – rekao je Murinjo na konferenciji za novinare u Istanbulu.
Njegova ekipa u Turskoj u sredu igra protiv Galatasaraja prvi meč osmine finala Lige šampiona.
Moja izjava bila je delom i šaljive prirode, nikada ne bih uradio tako nešto u ozbiljnom intervjuu. Ja sam menadžer koji voli i poštuje svoje igrače – dodao je menadžer „plavaca“.
On je podsetio da je Eto sjajan igrač, koji je osvojio tri Lige šampiona:
Zajedno smo bili u Interu u sezoni 2009/2010, koja je bila najbolja u mojoj karijeri. Eto nema razloga da se ljuti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo pobesneo na novinare: Kako možete da snimate privatni razgovor i onda da ga objavite? Sramota!

Izvor: Dzungla.org, 25.Feb.2014

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo je danas da bi novinare trebalo da bude sramota zbog kolege iz francuskog Kanala plus, koji je preneo njegovu izjavu „iz ofa“.Murinjo je u toj nezvaničnoj izjavi naveo da Demba Ba i Fernando Tores nisu u formi, dok Samjuel Eto ima problem sa godinama.- Mislim...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.