Nikola Rokvić završio hodočašće: Jelena Djoković poslala snažnu poruku! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 12:28

Nikola Rokvić završio hodočašće: Jelena Djoković poslala snažnu poruku! (FOTO)

Nikola Rokvić uspešno je završio svoje hodočašće, uz podršku mnogih, uključujući i Jelenu Djoković, koja je poslala toplu poruku podrške. Otkrijte više o ovom inspirativnom poduhvatu i porukama podrške koje stižu sa svih strana.
U sredu, 22. maja, Nikola Rokvić uspešno je okončao svoje hodočašće, pređavši impresivnih 1.060 km peške do Engiine, gde se poklonio moštima Svetog Nektarija.
Tokom ovog jednomesečnog puta, mnoge poznate ličnosti su podržale Nikolu donirajući novac za njegovu Fondaciju "Porodica" i pružajući mu moralnu podršku.
Jedna od tih ličnosti je i Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, koja je istakla hrabrost...
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nikola Rokvić u suzama: Emotivan susret sa porodicom na cilju (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2024, 08:22

Pevač Nikola Rokvić je prešao 1.060 km peške do manastira na Egini, prikupljajući sredstva za Fondaciju "Porodica". Pogledajte dirljive trenutke njegovog dolaska i susreta sa porodicom...Nikola Rokvić je uspešno završio svoju humanitarnu misiju, stižući do manastira na Egini, gde se poklonio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.