Nikola Rokvić u suzama: Emotivan susret sa porodicom na cilju (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2024, 08:22

Nikola Rokvić u suzama: Emotivan susret sa porodicom na cilju (VIDEO)

Pevač Nikola Rokvić je prešao 1.060 km peške do manastira na Egini, prikupljajući sredstva za Fondaciju "Porodica". Pogledajte dirljive trenutke njegovog dolaska i susreta sa porodicom.
Nikola Rokvić je uspešno završio svoju humanitarnu misiju, stižući do manastira na Egini, gde se poklonio Svetom Nektariju. Popularni pevač je prepešačio 1.060 km sa ciljem da prikupi sredstva za svoju Fondaciju "Porodica" i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.
Tokom ovog plemenitog poduhvata, uspeo je da prikupi novčana sredstva za dečiju onkologiju, omogućivši kupovinu potrebne opreme. Pored toga, Nikola i njegova Fondacija će nastaviti da pomažu svima kojima je pomoć neophodna.
Rokvić...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.