Murinjo: Siti je favorit za titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Siti je favorit za titulu

Menadžer Čelzija Žoze Murinjo rekao je danas da je Mančester Siti favorit u trci za šampionski naslov Premijer lige.
(FOTO: AP)
Čelzi u derbi meču devetog kola Premijer lige dočekuje Siti, a trener „plavaca” Murinjo izjavio je da Siti ima dva vrhunska tima.
Može se reći da je Siti favorit. Pelegrini može da osvoji Premijer ligu i ono što je najbitnije je da ima neverovatan tim. Imaju dva vrhunska tima, jedan na terenu i još jedan na klupi – rekao je Murinjo engleskim medijima.
Utakmica između Čelzija i Mančester Sitija igra se u nedelju od 17.00 sati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Siti ima ekipu za titulu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2013

Trener Čelzija Žoze Murinjo rekao je danas da je ekipa Mančester sitija jedan od favorita za osvajanje titule u Premijer ligi. ..Ceni rivala: Žoze Murinjo  ..Čelzi sutra od 17.00 na svom terenu dočekuje šampiona iz sezone 2011/12. Ekipa portugalskog trenera trenutno je druga na tabeli Premijer...

Nastavak na Vesti-online.com...

Murinjo: Siti je favorit

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 14:30

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je dda je Mančester Siti favorit u trci za šampionski naslov Premijer lige...Čelsi u derbi meču devetog kola Premijer lige dočekuje Siti, a menadžer 'Plavaca Murinjo izjavio je da Siti ima dva vrhunska tima..."Može se reći da je Siti favorit. Pelegrini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.