Murinjo: Siti je favorit

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Siti je favorit

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je dda je Mančester Siti favorit u trci za šampionski naslov Premijer lige.

Čelsi u derbi meču devetog kola Premijer lige dočekuje Siti, a menadžer 'Plavaca Murinjo izjavio je da Siti ima dva vrhunska tima.

"Može se reći da je Siti favorit. Pelegrini može da osvoji Premijer ligu i ono što je najbitnije je da ima neverovatan tim. Imaju dva vrhunska tima, jedan na terenu i još jedan na klupi", rekao je Murinjo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Novinare je zanimalo zašto Portugalac često menja štopere (Kejhil, Teri, Luiz...)

"Nemam prvi izbor za sredinu odbrane. Analiziram situaciju iz nedelje u nedelju i odlučujem u zavisnosti od toga šta igrači prikažu, ali i od karakteristika protivnika. Probam da odaberem najbolje, ali nekada mogu i da pogrešim. Ključno je da svaki igrač zna principe naše igre, a štoper moraju da se poznaju i dopunjuju jedan drugog“.

Utakmica između Čelsija i Mančester Sitija igra se u nedelju od 17 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Murinjo: Siti je favorit

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je dda je Mančester Siti favorit u trci za šampionski naslov Premijer lige...Čelsi u derbi meču devetog kola Premijer lige dočekuje Siti, a menadžer 'Plavaca Murinjo izjavio je da Siti ima dva vrhunska tima..."Može se reći da je Siti favorit. Pelegrini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.