Može li Mega da iznenadi Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Mega da iznenadi Zvezdu?

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da pobedi aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu u predstojećoj utakmici Jadranske lige.

Mega će sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovati Crvenoj zvezdi u četvrtom kolu Jadranske lige. Utakmica između Crvene zvezde i Mega Leksa igraće se od 17.00.



"Očekuje nas još jedna u nizu jako teških utakmica, gde u tri kola igramo praktično sa tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najjače ekipe u ligi. Sport je lep i zato što ne pobeđuje uvek bolja ekipa.

Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu u kojoj ćemo probati da iznenadimo Zvezdu i da dođemo do pobede",
izjavio je Milojević.

Košarkaš Mege Miloš Milisavljević rekao je da je ekipa protiv Budućnosti pokazala da ima karakter i da može da se nadigrava sa svakim.

"Sledi nam teška utakmica protiv Crvene zvezde koja je u izvanrednoj formi. Treniramo jako od početka priprema i trudimo se da što pre dodjemo u formu koju želimo.

Nadam se da ćemo sutra imati manje oscilacija u igri i da ćemo uspeti pružimo dobar otpor kroz celu utakmicu. Na svakom meču idemo na pobedu pa će tako biti i sutra"
, rekao je Milisavljević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević pred Zvezdu: Ne pobeđuje uvek bolji

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2016

Trener Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da će njegov tim u nedelju, u dvorani "Aleksandar Nikolić", pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu koja nema poraz u prva tri kola ABA lige...U reprizi prošlosezonskog finala regionalnog takmičenja tim iz Sremske Mitrovice ulazi samo sa jednom pobedom, a...

Nastavak na N1 televizija...

Milojević: Probaćemo da iznenadimo Zvezdu

Izvor: RTS, 08.Okt.2016

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je će njegova ekipa učiniti sve da iznenadi Crvenu zvezdu u utakmici 4. kola ABA lige. . ."Očekuje nas još jedna u nizu jako teških utakmica gde u tri kola igramo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.