Milojević pred Zvezdu: Ne pobeđuje uvek bolji

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Zvezdu: Ne pobeđuje uvek bolji

Trener Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da će njegov tim u nedelju, u dvorani "Aleksandar Nikolić", pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu koja nema poraz u prva tri kola ABA lige.

U reprizi prošlosezonskog finala regionalnog takmičenja tim iz Sremske Mitrovice ulazi samo sa jednom pobedom, a Milojević ni u ovom duelu neće moći da računa na Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića.

"Očekuje nas još jedna u nizu jako teških utakmica gde u tri kola igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << praktično sa tri najjače ekipe u ligi. Sport je lep i zato što ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu gde ćemo probati da iznenadimo Zvezdu i da dođemo do pobede", rekao je Milojević.

Sutrašnji protivnici su se već jednom sastali u pripremnom periodu i to u finalu turnira u Vršcu gde je Crvena zvezda slavila sa 80:74.

Meč u nedelju počinje u 17 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.