Milojević: Sport je lep jer ne pobeđuje uvek bolji

Izvor: B92, 08.Okt.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Sport je lep jer ne pobeđuje uvek bolji

Trener Mega Leksa Dejan Milojević pred gostovanje Crvenoj zvezdi ističe da u sportu ne pobeđuje uvek bolja ekipa.

Mega je prošle sezone igrala u finalu plej-ofa upravo za Zvezdom, a na startu nove je zabeležila samo jednu pobedu u prva tri kola.

"Očekuje nas još jedna u nizu jako teških utakmica, gde u tri kola igramo praktično sa tri najjače ekipe u ligi. Sport je lep i zato što ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj ćemo probati da iznenadimo Zvezdu i da dodjemo do pobede", rekao je Milojević.

Košarkaš Mege Miloš Milisavljević vidi prethodni meč u ABA ligi kao pokazatelj kvaliteta njegovog tima.

"Protiv Budućnosti smo pokazali da imamo karakter i da možemo da igramo protiv bilo koga. Sledi nam teška utakmica protiv Crvene zvezde koja je u izvanrednoj formi. Treniramo jako od početka priprema i trudimo se da što pre dođemo u formu koju želimo. Nadam se da ćemo sutra imati manje oscilacija u igri i da ćemo uspeti pružimo dobar otpor kroz celu utakmicu. Na svakom meču idemo na pobedu pa će tako biti i sutra", rekao je Milisavljević.

Utakmica između Crvene zvezde i Mega Leksa igraće se u nedelju od 17 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.