Mitar ne krije, Partizan mu priredio razočaranje, ali nije sve tako crno...

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 10:36

Mitar ne krije, Partizan mu priredio razočaranje, ali nije sve tako crno...

Video je i dobre strane.

Aleksandar Mitrović počeo je ponovo da ''rešeta'' u Čempionšipu, i to kada je Fulamu najpotrebnije, na ulasku u odlučujuće borbe za plasman u Premijer ligu.

Sutra je na programu poslednje kolo ligaškog dela sezone, Fulam će gostovati Viganu, ali će morati da čeka i dobre vesti sa utakmica VBA-KPR i Brentford - Barnsli. Ako Fulam pobedi, a VBA i Brentford kiksnu, Mitrović i drugovi bi mogli i direktno u elitu, u sporotnom će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morati da se dalje bore kroz plej-of.

Ipak, i pored predstojećih velikih izazova, popularni Mitar ne propušta priliku ni da isprati dešavanja u Partizanu.

Između ostalog, i na tu temu je progovorio u intervjuu za ''Žurnal'', gde je istakao i da je razočaran ishodom prethodne sezone u Srbiji u kojoj je Partizan ostao betz trofeja.

S druge strane, video je i pozitivne stvari u igri Miloševićeve ekipe.

''Crno-beli uvek imaju isti cilj – duplu krunu. Tiutula i kup nose imperativnu težinu. Zato je, u isto vreme, lepo i teško igrati za Partizan. Sezona bez trofeja je veliko razočaranje za sve nas, partizanovce.







Ne mogu, na drugoj strani, da budem nezadovoljan.







Dali su sve od sebe u finalu kupa, igrali dobro, napadački, stigli minus od dva gola. Penali nisu detalj za kritiku, posle dužeg vremena, kup je osvojila i Vojvodina, u utakmici za dugo pamćenje'', objasnio je Mitrović.

Dodajmo još i da se Mitrović u finišu sezone bori i za ulogu najboljeg strelca Čempionšipa ove sezone, a uoči poslednjeg kola ima na svom kontu 26 postignutih golova, jedan više od Votkinsa iz Brentforda.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.