Zakuvalo se  Vulverhempton preskočio Totenhem

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 23:08

Zakuvalo se " Vulverhempton "preskočio" Totenhem

Fudbaleri Vulverhemptona su rezultatom 2:0 pobedili Kristal Palas u utakmici 37. kola engleske Premijer lige.

Kada pogledamo tabelu Premijeršipa videćemo da je Vulverhempton trentuno šestoplasirana ekipa i da su preskočili Totenhem.

To su uspeli zahvaljujući pobedi nad Kristal Palasom na svom terenu u 37. kolu, a do pobede su ih nosili Podense i Oto svojim golovima.

Iako u prvom poluvremenu nismo videil mnogo toga i sve je nekako bilo mirno, domaćin je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeo da povede.

Taunzend je u završnici prvog dela susreta naparvio veliku grešku, pogrešio je u predaji lopte koja je završila u nogama mutinja, on je poslao prelep pas ka Doertiju koji centrira za Podensea i on se samo poklonio i poslao loptu u mrežu za 1:0.

Pobedu "Vukova" je Džoni Oto uspeo da "overi" u 69. minutu kada je iz okreta u šesnaestercu uspeo da postigne jako lep pogodak i donese veliku radost svom timu i svojim navijačima koji utakmicu prate putem malih ekrana.

Na samo jedno kolo pre kraja imamo interesantnu situaciju u kojoj Vulverhempton "sedi" na poziciji broj šest koja vodi u Ligu Evrope.

Imaju bod više od Totenhema i u narednoj utakmici idu na Stamford Bridž gde će igrati sa Čelsijem, a Totenhem gostuje ekipi Kristal Palasa, koja je upravo poražena od Vulverhemptona.

Premijer liga, 37. kolo:

Bornmut – Sautempton 0:2 (0:1)

Ings 41, Adams 90+8

17.00 Totenhem – Lester

Ponedeljak:

Brajton – Njukasl 0:0

Šefild j. – Everton 0:1

Rišarlison 46

Vulverhempton – Kristal Palas 2:0 (1:0)

Podense 41, Džoni 69

Utorak:

19.00 Votford – M. Siti

21.15 Aston Vila – Arsenal

Sreda:

19.00 M. Junajted – Vest Hem

21.15 Liverpul – Čelsi

Subota:

Norič – Barnli 0:2 (0:1)

Vud 45+5, Godfri 80ag

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Vukovi" nastavili trku sa Totenhemom, poslednje kolo odlučuje ko će u Ligu Evrope

Izvor: RTS, 20.Jul.2020

Fudbaleri Vulverhemptona savladali Kristal Palas sa 2:0 u utakmici preposlednjeg kola Premijer lige i prestigli ekipu Totenhema na šestom mestu na tabeli, poslednjem koje vodi u Ligu Evrope. . Poslednje kolo Premijer lige doneće odgovor na pitanje ko će biti drugi tim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.