Vulvsi ne odustaju od Evrope, Palas u očajnoj formi

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 23:23

Vulvsi ne odustaju od Evrope, Palas u očajnoj formi

Sedmi uzastopni poraz Kristal Palasa.

U okviru pretposlednjeg kola Premijer lige ekipa Vulverhemptona je savladala Kristal palas sa 2:0 (1:0).

Gosti su na ovaj način stigli do sedmog uzastopnog poraza u Premijer ligi, ali zahvaljujući odličnim rezultatima u prvom delu sezone nisu imali problem sa opstankom u ligi.

Upravo su oni prvi pripretili preko Šlupa u 27. minutu, a onda gol u njihovoj mreži pred kraj poluvremena.

Podens je bio strelac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristio je centaršut Doertija i pogodio glavom.

Vulvsi bolji tim u nastavku, nakon jedne šanse Adama Traorea koja je ostala neiskorišćena, stižu do gola u 68. minutu. Džoni je uspeo da se okrene i da postigne odličan gol iz teške pozicije, a zasluge za gol idu i Adami Traoreu koji je fantastično prošao po desnoj strani.

Gosti praktično nisu pretili ni nakon drugog gola Vulvsa, jedino je Zaha pokušao da pogodi, ali bez uspeha za njih i u ovom kolu.

Luka Milivojević je zbog povrede morao da propusti ovaj duel.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vreme je za Zahin transfer karijere?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 13:45

Tim sa "Selhurst parka" u crnoj seriji...Kristal Palas je vezao sedam uzastopnih poraza u Premijer ligi..."Orlovi" ipak nisu u opasnosti od ispadanja u Čempionšipu pre svega zahvaljujući dobroj formi tokom kraja februara i početka marta. Izgleda da im restart nije ni najmanje prijao...Sinoć su izgubili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.