Miroljubivo popodne u Bundesligi, samo Arminija pobedila, Borusija ne može bez Halanda!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 18:29

Miroljubivo popodne u Bundesligi, samo Arminija pobedila, Borusija ne može bez Halanda!

Tim iz Dortmunda ne zna za pobedu od kad nema Norvežanina u timu.

Čak tri od četiri meča uvodnog subotnjeg termina 10. kola nemačke Bundeslige završena su podelom podova, a jedinu pobedu ostvarila je ekipa novjalije Arminije iz Bilefelda.

Arminija je sa 2:1 rutinski slavila protiv Majnca u derbiju začelja nemačkog šampionata.

Novajlija u ligi stigao je do pobede golovima u prvom poluvremenu u razmaku od samo 10 minuta.

Manuel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Prietl je doveo domaći tim u vođstvo u 21. minutu, a pobedu je u 31. potvrdio Ritsu Doan.

Utešni gol za goste u finišu meča postigao je Kevin Stoger u 82. minutu.

Ekipa Borusije Dortmunda ni drugi zastopni meč u Bundesligi, ako treći ukupno, nije uspela da slavi odigravši samo 1:1 na gostovanju protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Japanac Kamada je doveo tim u vođstvo u devetom minutu nakon duge lopte koju mu je uputio Hinterenger, a izjednačenje gostima iz Dortmunda obezbedio je mladi napadač Đovani Rejna izvarednim golom u 56. minutu.

Borusija iz Menhengladbaha nije uspela da u pobedničkom raspoloženju krene put Madrida naredne nedelje pošto je odigrala samo 2:2 na gostovanju Frajburgu.

Embolo je već u 23. minutu posle asistencije Štindla doveo goste u vođstvo, ali je Frajburg najpre u 32. izjednačio golom Filipa Lijenharta Grifa u 49. sa penala.

Remi gostima iz Menhengladbaha doneo je sjajni Alasane Plea u 50. minutu.

Seriju od tri pobede u nizu prekinuli su fudbaleri Volfsburga koji su odigrali 2:2 na gostovanju Kelnu.

Domaći tim za koji nastupa i mladi srpski štoper Sava Cestić vodio je dva puta pogocima mladog Jana Tielmana u 18. i Ondreja Dude u 43. minutu.

Izjednačenje gostima su donosili Maksimilijan Arnold u 29. i Vut Veghorst u 47. minutu.

Do kraja dana derbi meč od 18:30 na Alijanc Areni u Minhenu odigraće Bajern i Red Bul Lajpcig.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundesliga: Mnogo golova, malo pobednika VIDEO

Izvor: B92, 05.Dec.2020

U subotnjem programu nemačkog fudbalskog šampionata videli smo čak 13 pogodaka na četiri utakmice...Od četiri odigrane utakmice u popodnevnom terminu u subotu samo jedna ekipa je ostvarila pobedu, dok smo videli tri remija...Trijumfovala je Arminija iz Bilefelda i to sa 2:0 nad Majncom na svom terenu...

Nastavak na B92...

Juventus je gazda u Torinu, Kvadrado nameštao, Mekeni i Bonući srušili gradskog rivala (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020

Branilac titule stigao u finišu meča stigao do pobede u gradskom derbiju...Fudbaleri Juventusa uspeli su u finišu meča da dođu do pobede u gradskom derbiju protiv Torina slavivši na svom terenu 2:1 u meču 10. kola Serije A...Junak pobede "stare dame" bio je kapiten Leonardo Bonući, koji je u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.