Juventus je gazda u Torinu, Kvadrado nameštao, Mekeni i Bonući srušili gradskog rivala (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 20:58

Juventus je gazda u Torinu, Kvadrado nameštao, Mekeni i Bonući srušili gradskog rivala (video)

Branilac titule stigao u finišu meča stigao do pobede u gradskom derbiju.

Fudbaleri Juventusa uspeli su u finišu meča da dođu do pobede u gradskom derbiju protiv Torina slavivši na svom terenu 2:1 u meču 10. kola Serije A.

Junak pobede "stare dame" bio je kapiten Leonardo Bonući, koji je u 89. minutu bio najviši u skoku i na asistenciju Huana Kvadrada rešio pitanje veoma uzbudljivog meča.

Gosti su stigli do vođstva već u devetom minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je posle smušene reakcije odbrane domaćih nakon kornera gol postigao Nikolas N'Kolu.

Već u 13. minutu Simone Zaza je zamalo udvostručio prednost "bikova", ali je Vojček Ščesni uspeo da ukroti pokušaj iz peterca italijanskog napadača.

Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane.

Prvo veće uzbuđenje bilo je u 57. minutu kada je Huan Kvadrado postigao sjajan gol, ali se nakon VAR-a pokazalo da je jedan od njegovih saigrača bio u ofsajdu.

Torino je sačuvao vođstvo pred ulazak u poslednjih pola sata utakmice.

Pirlo je u 71. minutu poslao na teren Aleksa Sandra i Vestona Mekenija izvevši iz igre Adirana Rabijoa i Danila.

A nagrada je usledila samo osam minuta kasnije kada je pridošlica iz Šalkea donela izjednačenje nakon asistencije Kvadrada.

Bio je to sjajan trzaj glavom i šut koji Salvatore Sirigu nije mogao da zaustavi, a ovaj pogodak možete videti OVDE.


U poslednjih 15 minuta šansu je dobio i srpski reprezentativac Saša Lukić, ali je već posle prvog minuta na terenu zaradio žuti karton nakon oštrog starta.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bonući rešio derbi Torina, Inter bolji od Bolonje

Izvor: RTS, 05.Dec.2020

Fudbaleri Juventusa savladali su u gradskom derbiju ekipu Torina sa 2:1, u meču desetog kola Serije A. Inter je na svom stadionu savladao ekipu Bolonje sa 3:1. . "Stara dama" se dugo mučila protiv gradskog rivala, ali je potom do pobede došla nakon preokreta i gola u poslednjim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.