Minimalac Juventusa na startu Serije A

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Juventusa na startu Serije A

Juventus nije blistao na otvaranju sezone, a jedini gol na meču delo je defanzivca domaćih Biragija, koji je u 7. minutu loptu smestio u svoju mrežu.

U jednom od derbija kola od 20.45 u Rimu sastaju se Roma i Fiorentina.

Sutra od 18 sati igraju Milan - Lacio i Atalanta - Verona, dok su od 20.45 na programu mečevi Ćezena - Parma, Ðenova - Napoli, Palermo - Sampdorija, Sasuolo - Kaljari, Torino - Inter i Udineze - Empoli.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Roma bolja od Fiorentine

Izvor: Akter, 31.Avg.2014, 00:34

Fudbaleri Rome pobedili su večeras u Rimu ekipu Fiorentine sa 2:0 (1:0) u derbi meču prvog kola italijanske Serije A..Golove za Romu postigli su Naigolan u 28. i Žervinjo u 93. minutu...Srpski reprezentativac Adem Ljajić odigrao je poslednjih petnaestak minuta za domaće, dok je Nenad Tomović kod...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.