Roma bolja od Fiorentine

Izvor: Akter, 31.Avg.2014, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma bolja od Fiorentine

Fudbaleri Rome pobedili su večeras u Rimu ekipu Fiorentine sa 2:0 (1:0) u derbi meču prvog kola italijanske Serije A

Golove za Romu postigli su Naigolan u 28. i Žervinjo u 93. minutu.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić odigrao je poslednjih petnaestak minuta za domaće, dok je Nenad Tomović kod gostiju proveo svih 90 minuta na terenu.

Ranije danas Juventus je pobedom započeo odbranu titule u Seriji A, pošto je na gostovanju savladao Kjevo rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << 1:0.

U nedelju od 18 sati igraju Milan - Lacio i Atalanta - Verona, dok su od 20.45 na programu mečevi Ćezena - Parma, Ðenova - Napoli, Palermo - Sampdorija, Sasuolo - Kaljari, Torino - Inter i Udineze - Empoli.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vučica grize od starta

Izvor: Press, 31.Avg.2014

Golove za Romu postigli su Naigolan u 28. i Žervinjo u 93. minutu... Srpski reprezentativac Adem Ljajić odigrao je poslednjih petnaestak minuta za domaće, dok je Nenad Tomović kod gostiju proveo svih 90 minuta na terenu.. . Ranije danas Juventus je pobedom započeo odbranu titule u Seriji A,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.