Miran hod stare dame: Juve na startu Serije A bolji od Kjeva u gostima

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miran hod "stare dame": Juve na startu Serije A bolji od Kjeva u gostima

Fudbaleri Juventusa krenuli su odbranu titule u Italiji i otvorili pobedom sezonu u Seriji A pošto su slavili na gostovanju Kjevu sa 1:0.

"Stara dama" je jednim golom završio posao u Veroni, a  Kjevo nije uspeo da anulira pogodak pošto je imao samo jedan šut u okvir gola koji je Đanluiđi Bufon krajnjim naporima odbranio.

Jedini gol pao je u sedmom minutu susreta nakon što je Karlos Tevez izveo dva kornera u nizu, te je kod drugog gađao drugu stativu gde se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << defanzivac Martin Kaseres koji je glavom pogodio Biragija, a od člana odbrane Kjeva lopta se odbila u mrežu domaćina.

Za Kjevo, u 46. minutu umesto Skelota u igru je ušao srpski internacionalac Ivan Radovanović koji je moram da napusti teren 23 minuta kasnije pošto je povredio glavo.

Serija A, 1. kolo:

Subota:

Kjevo - Juventus 0:1 (0:1)

(Biragi 7a.g.)

20:45 Roma - Fjorentina

Nedelja:

18:00 Milan - Lacio

18:00 Atalanta - Verona

20:45 Ćezena - Parma

20:45 Đenova - Napoli

20:45 Palermo - Sampdorija

20:45 Sasuolo - Kaljari

20:45 Torino - Inter

20:45 Udineze - Empoli

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve minimalcem u odbranu titule

Izvor: B92, 30.Avg.2014

Fudbaleri Juventusa uspešno su počeli odbranu titule u italijanskoj Seriji A, minimalnom pobedom na gostovanju Kjevu...Jedini strelac na meču bio je defanzivac domaćih Kiragi, koji je već u sedmom minutu loptu smestio u sopstvenu mrežu...Juve je tako na najbolji način krenuo u sezonu u kojoj želi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.