Milioneri bolji u duelu dve Borusije

Izvor: RTS, 21.Dec.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milioneri" bolji u duelu dve Borusije

Fudbaleri Borusije savladali su u Dortmundu imenjaka iz Menhengladbaha sa 2:1, u prvoj utakmici 17. kola Bundeslige.
Borusija je u Dortmundu savladala ekipu iz Menhengladbaha sa 2:1 i tako na najbolji mogući način završila prvi deo sezone u Bundesligi.

"Milioneri" su poveli golom Sanča u 42. minutu utakmice, da bi Menhengladbah preko Kramera izjednačio u finišu prvog poluvremena.
Konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rezultat za nova tri boda Dortmundu postigao je Rojs u 54. minutu.
Posle 17 odigranih kola, Dotmund je prvi na tabeli sa 42 osvojena boda, devet više od večeranjeg rivala i Bajerna, koji svoj meč igra u subotu u Frankfurtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundesliga - Ne pomaže ni "rukometaš" Kramer, Rojs i Sančova magija srušili Menš! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018

Neverovatan propust sudije nije poremetio "Milionere"...U duelu prve dve ekipe nemačke Bundeslige u 17. kolu, fudbaleri Borusije iz Dortmunda povećali su prednost nad Borusijom iz Menhengladbaha nakon pobede na svom terenu od 2:1...Domaćin je od samog početka meča jasno otkrio svoje namere da kroz...

Nastavak na Sportske.net...

Borusije dve, ali zna se koja je "prava"

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018

Više od 80.000 gledalaca u Dortmundu ispratilo je duel imenjaka u prvom susretu 17. kola Bundeslige, a na kraju je "žuti zid" proslavio pobedu domaće Borusije...Rasprodati "Zignal-Iduna-Park" bio je poprište najzanimljivijeg meča 17. kola Bundeslige, ujedno i posljednjeg u 2018. godini, koje su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.