Bundesliga - Ne pomaže ni rukometaš Kramer, Rojs i Sančova magija srušili Menš! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Ne pomaže ni "rukometaš" Kramer, Rojs i Sančova magija srušili Menš! (video)

Neverovatan propust sudije nije poremetio "Milionere".

U duelu prve dve ekipe nemačke Bundeslige u 17. kolu, fudbaleri Borusije iz Dortmunda povećali su prednost nad Borusijom iz Menhengladbaha nakon pobede na svom terenu od 2:1.

Domaćin je od samog početka meča jasno otkrio svoje namere da kroz terensku inicijativu dođe do gola, a umalo to nisu učinili u 20. minutu kada je Zomer odbranio šut Rojsa unutar kaznenog prostora.

Usledio je miran period >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča, a sve je "poremetio" sjajni Džejdon Sančo koji je pravom minijaturom u 42. minutu doveo Dormtund u vođstvo.

Ono ipak nije trajalo dugo jer je četiri minuta nakon toga Krištof Kramer postigao gol koji je priznat bez obzira što je Nemac pre toga igrao rukom.

Odmah na početku drugog dela igre, ekipa Lusijana Favra je krenula u još veću ofanzivu što im se isplatilo u 54. minutu kada je sjajnu akciju Gecea sa desne strane golom krunisao Marko Rojs.

Isti fudbaler mogao je da poveća prednost "Milionera" desetak minuta kasnije, ali je pogodio stativu iz slobodnog udarca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rojs i Sančo strelci, pobeda "Milionera" u derbiju vrha Bundeslige

Izvor: B92, 21.Dec.2018

Fudbaleri Borusije Dortmund nastavili su sa odličnim rezultatima u Bundesligi gde su u 17. kolu pobedili Mehengladbah sa 2:1 na svom Signal Iduna parku...Golove za "Milionere" postigli su Džejdon Sančo i Marko Rojs, a za Borusiju iz Mehengladbaha je strelac bio Kristof Kramer...Dortmund je ovom pobedom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.