Minimalac Napolija i Juventusa, Kijeza srušio Milan

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Napolija i Juventusa, Kijeza srušio Milan

Fudbaleri Napolija savladali su na svom terenu ekipu Spala sa 1:0, a identičnim rezultatom Juventus je bio bolji od Rome. Fiorentina kao gost savladala Milan golom Kijeze. Darko Lazović strelac u pobedi Đenove nad Atalantom.
Napoli je protiv Spala zabeležio minimalan trijumf i prvobitno smanjio zaostatak za Juventusom na samo pet bodova. Ipak Juventus je uspeo da trijumfuje nad Romom sa 1:0, golom Mandžukića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i vrati razliku na osam bodova.

Jedini gol za Napolitance postigao je Raul Albiol u finišu prvog poluvremena.
Jedan gol bio je dovoljan i Fiorentini na gostovanju na "San Siru". Federiko Kijeza postigao je pogodak u 73. minutu za trijumf nad Milanom, pa "Viola" na sedmom mestu ima samo dva boda manje od današnjeg rivala.
Đenova je na svom terenu savladala Atalantu sa 3:1, a strelac drugog gola za pobednički tim bio je Darko Lazović u 67. minutu.
Sampdorija je u Empoliju slavila sa 4:2, dok je u utakmicama Sasuolo – Torino i Udineze – Frosinone bilo 1:1.
Kasnije sa sastaju Kjevo – Inter, Parma – Bolonja i Juventus – Roma.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN PRELOMIO MEČ: Lazović strelac u pobedi Đenove nad Atalantom! Fiorentina slavila na San Siru (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2018

Fudbaleri Đenove pobedili su danas Atalantu sa 3:1, u 17. kolu Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.