Milinković može da odahne

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković može da odahne

Slovenački internacionalac Gregor Balažic poručio je da će do povratka u Beograd i prve utakmice sa gruzijskim šampionom uspeti da se oporavi od lakše povrede butnog mišića.

Fudbaleri Partizana lagano privode kraju pripreme za novu sezonu a generalna proba za prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni očekuje ih 8. jula kada će podeliti megdan sa mađarskim Vašašom.

Trenera Zorana Milinkovića nedelju dana pred prvi meč u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona brinu povrede štopera Fabrisija Dornelasa i Gregora Balažica pa je već sada jasno da neće moći da računa na najjači sastav za duel sa Dilom.

Brazilski internacionalac odsustvovaće minimum mesec dana, dok je povreda Gregora Balažica zabrinula sve u klubu iako se ispostavilo da nije teže prirode što je potvrdio i slovenački reprezentativac.

"Podloga na terenima na Tari je bila suviše mekana pa je po prelasku na ove normalne uslove mišić reagovao što se manifestovalo bolom u zadnjoj loži" objasnio je Balažic.

Momak koji je u Partizan stigao prethodne zime biće podvrgnut terapijama i očekuje se da do duela sa Dilom bude spreman za maksimalne napore.

"Do povratka u Beograd ću odmarati i ići na terapije kako bih spreman dočekao tu prvu utakmicu" poručio je Balažic.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan igra narednog utorka protiv Dile Gori na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neočekivano - Fabrisio spreman za Dilu?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015

Uprkos najavama da Fabrisija Dornelasa očekuje najmanje mesec dana pauze, u utorak uveče sa Pohorja su stigle (pre)lepe vesti...Nedelju dana uoči prvog takmičarskog meča koji će aktuelni šampion Srbije odigrati u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pohorja su stigle vrlo dobre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.