Ostojić - Ćirković tandem za Partizanov debi?

Izvor: Mondo, 07.Jul.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić - Ćirković tandem za Partizanov debi?

U poslednjoj proveri pred početak sezone i meč sa Dila Gorijem, tandem štopera biće Ostojić – Ćirković, a sve zbog povrede Balažica. Hoće li Slovenac biti fit do 14. jula? Želje Jovanović i Jovičić.

Foto: partizan.rs

Problemi za trenera Partizana Zorana Milinkovića pred start sezone, utakmicu sa gruzijskim Dila Gorijem zakazanu za 14. jul u Humskoj.

Posle novajlije Fabrisija Dornelaša, koji je u utakmici sa Terekom zaradio povredu zadnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lože i zbog toga se vratio u Beograd na detaljne lekarske preglede, ispostavilo se da je i drugi štoper crno-belih, Gregor Balažic, na istoj utakmici zaradio istu povredu.

Ali, po svemu sudeći, lakše prirode.

Ipak, prema izveštajima koji stižu iz Slovenije, i Balažic je prekinuo trening proces i mirovaće do povratka ekipe u Beograd, gde bi trebalo da bude utvrđeno koliko je povreda ozbiljna.

Partizan će u sredu popodne odigrati poslednju proveru u Sloveniji pred povratak kući, a u utakmici sa Vašašom tandem štopera najverovatnije biće Lazar Ćirković – Miloš Ostojić, nakon što su na tim pozicijama utakmicu sa Terekom priveli kraju desni bek Miroslav Vulićević i vezista Darko Brašanac.

Pod pretpostavkom da će Bažalic biti spreman da počne utakmicu 14. jula (radi se o istegnuću), ali i da Fabrisija očekuje pauza od tri nedelje (moguće naprsnuće mišića), u Humskoj navodno razmišljaju o tome da angažuju još jednog štopera sa srpskim pasošem.

Pored toga, piše "Žurnal", na listi potencijalnih pojačanja nalaze se dvojica naših igrača koja bi mogla da zamene Nikolu Drinčića, odnosno Branka Iliča.

Jedan je Branislav Jovanović iz Hapoela, a drugi Branko Jovičić iz Amkara.



Izvor: YouTube/SOS kanal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lakše se diše u Partizanu: Fabrisio spreman već za revanš protiv Dile, ali je sad problem Balažic

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015

Crno-beli nikako da kompletiraju štopersku liniju..Uzdah olakšanja u Partizanu. Fabrisio Dornelas, ipak, nije teže povređen. Tako je pokazao pregled magnetnom rezonancom kojim je brazilski štoper podvrgnut po povratku u Beograd, dva dana pošto je na kontrolnoj utakmici sa Terekom pretrpeo povredu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milinković može da odahne

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015

Slovenački internacionalac Gregor Balažic poručio je da će do povratka u Beograd i prve utakmice sa gruzijskim šampionom uspeti da se oporavi od lakše povrede butnog mišića...Fudbaleri Partizana lagano privode kraju pripreme za novu sezonu a generalna proba za prvu takmičarsku utakmicu u novoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.