Milijaš naglasio, ovo je sjajna stvar za Zvezdinu decu

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 23:18

Milijaš naglasio, ovo je sjajna stvar za Zvezdinu decu

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš zadovoljan je što je njegova ekipa završila meč sa Radom sa sedam igrača mlađih od 21 godine.

Crvena zvezda je večeras pobedila Rad 3:0, u 16. kolu Super lige Srbije.

Milijaš je čestitao i debitantski nastup Marku Lazetiću dresu Zvezde, na konferenciji za novinare.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali",
rekao je Milijaš novinarima posle meča.

Za Milijaša je svaki bod bitan, i veruje da se na ovakvim mečevima osvaja titula.

"Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu", kazao je Milijaš.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.