Milijaš: Ponosan zbog sedmorice bonus igrača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2020, 23:28

Milijaš: Ponosan zbog sedmorice "bonus igrača"

"Ponosan sam što smo utakmicu protiv Rada (3:0) završili sa sedmoricom "bonus" igrača. Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih", rekao je Nenad Milijaš, pomoćnik trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

"Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali", rekao je Milijaš.

Nekadašnji Zvezdin kapiten smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule.

"Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu", poručio je Milijaš.

Crvena zvezda pobedila je danas ekipu Rada na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 3:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.