Tri boda, nismo primili gol  sve je u redu

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 22:45

"Tri boda, nismo primili gol " sve je u redu"

Nenad Milijaš, pomoćni trener Crvene zvezde, govorio je posle pobede nad Radom (3:0) u Superligi Srbije.

Zvezda je upisala 14. trijumf u domaćem prvenstvu i napravila dobru uvertiru pred meč sa Hofenhajmom u Ligi Evrope.

Milijaš je odmah po završetku utakmice stao pred kamere Arenasporta i istakao značaj što je Zvezda meč završila sa sedmoricom igrača do 21 godine.

"Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete", rekao je Milijaš.

"Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol, to je u redu. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali", dodao je bivši kapiten crveno-belih.

Asistent Dejana Stankovića kaže da se ovakvim utakmicama dolazi do titule.

"Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu", zaključio je Milijaš.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijaš naglasio, ovo je sjajna stvar za Zvezdinu decu

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš zadovoljan je što je njegova ekipa završila meč sa Radom sa sedam igrača mlađih od 21 godine...Crvena zvezda je večeras pobedila Rad 3:0, u 16. kolu Super lige Srbije...Milijaš je čestitao i debitantski nastup Marku Lazetiću dresu Zvezde, na konferenciji...

Nastavak na Sportske.net...

MILIJAŠ POSLE POBEDE NAD RADOM: Na terenu sedam igarača mlađih od 21 godine, sjajna stvar za Zvezdu

Izvor: Kurir, 30.Nov.2020, 00:13

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš zadovoljan je što je ekipa završila meč sa Radom sa sedam igrača mlađih od 21 godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.