Miletić video mnogo AZ-ovih mana, a šta mislite o OVOM rezultatu?

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić video mnogo AZ-ovih mana, a šta mislite o OVOM rezultatu?

Izgleda da se sprema goleada u Humskoj...

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da ima dobar osećaj pred utakmicu sa AZ Alkmarom, kao i da veruje prolaz u narednu fazu Lige Evropa.

"Očekivanja su uvek velika. Imali smo i imaćemo analize protivnika. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo u ovoj utakmici, već i u grupi za prolaz. Očekujem pravu utakmicu, mislim da možemo da ih pobedimo. Iskreno, imam dobar osećaj", rekao je Miletić novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Partizan će u četvrtak igrati protiv AZ Alkmara prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evropa. Crno-beli su pre četiri godine igrali protiv AZ-a u grupnoj fazi Lige Evrope i tada su pobedili holandski klub u obe utakmice.

"To možda i može nešto da znači, ali i ne mora. Gledali smo ih sada protiv Sparte, dobili su 5:1, ali imaju mnogo mana. Sparta je imala mnogo izglednih šansi koje nije iskoristila. Vidimo svoju šansu. Imamo dobre igrače, dobar tim i ne bi trebalo da bude problema", kazao je Miletić.

On je dodao da će bekovi Partizana imati mnogo posla.

"Jedan od najvećih aduta su im krila. Slično kao protiv Malatije i Moldea, imaćemo na bekovskim pozicijama mnogo posla. Sada je lakše jer se igra u grupi i da pobedimo 5:4, nemamo pritisak golova u gostima. Biće otvorena utakmica", naveo je desni bek Partizana.

Utakmica Partizan - AZ Alkmar igra se u četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AZ uživo "špijunirao" Partizan, zna sve o rivalu

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019

U Holandiji kao u Srbiji - tri tima će se boriti za drugo mesto, ali teško je pre utakmice reći ko je favorit...Trener AZ Alkmara Arne Slot rekao je da je jedina šansa njegovog tima protiv Partizana da igra svoju igru. Jako ceni crno-bele i veruje da zna kako će srpski tim početi i igrati..."Dobro...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.