Miha dobio NOVO pojačanje, Bolonja potrošila 55 miliona

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha dobio NOVO pojačanje, Bolonja potrošila 55 miliona

Sećaju ga se i navijači Partizana...

Siniša Mihajlović se bori sa leukemijom i od prošle nedelje je na terapijama protiv ove užasne bolesti, ali je insistirao na tome da ostane trener Bolonje.

Dok je njegova ekipa na pripremama nadzire ih i sve prati "online", a uporedo sa tim dogovara se s rukovodstvom oko pojačanja za narednu sezonu - u kojoj će Bolonja imati visoke ambicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posebno ako se u obzir uzme uloženo.

Do sada su investirali već 50 miliona evra u dolaske osam novajlija, a najavljeno je i deveto iz Danske.

U pitanju je supertalentovani Andreas Skov Olsen (19) iz Nordšelanda koji stiže za samo 5 miliona evra, a Bolonja će se u godinama koje slede nadati da će na njemu zaraditi mnogostruko više, posebno ako nastavi da se razvija kao do sada.

Foto: MN Press Detalj sa utakmice Partizan - Nordšeland u Beogradu.

Ovog momka verovatno pamte i navijači Partizana, pošto je prošle godine postigao gol i zabeležio asistenciju u kvalifikacijama za Ligu Evrope, no crno-beli su bili bolji u oba duela.

Skov Olsen nastupa na poziciji desnog krila i do sada je za Nordšeland odigrao 51 meč i zabeležio 27 golova i sedam asistencija.

Odličan je bio i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade nakon čega je Mihajlović insistirao da dođe, do tako da će činiti finu ekipu sa novajlijama poput Orsolinija, Tomijašua, SOrijana, Sansonea, Densvila, Šutena, Banija, Danila...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvanično, Miha dobio danskog "Bejla"! Znate ga, prošle godine je dao gol Partizanu (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 14:51

Srpski trener će imati odličnog krilnog igrača na raspolaganju naredne sezone...Bolonja je pobedila konkurenciju i uspela da za šest miliona evra potpiše Andreasa Skova Olsena iz Nordsjelanda...Navijači Partizana sigurno se sećaju ovog momka koji je prošle godine u kvalifikacijama nastupio protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.