Zvanično, Miha dobio danskog Bejla! Znate ga, prošle godine je dao gol Partizanu (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Miha dobio danskog "Bejla"! Znate ga, prošle godine je dao gol Partizanu (foto)

Srpski trener će imati odličnog krilnog igrača na raspolaganju naredne sezone.

Bolonja je pobedila konkurenciju i uspela da za šest miliona evra potpiše Andreasa Skova Olsena iz Nordsjelanda.

Navijači Partizana sigurno se sećaju ovog momka koji je prošle godine u kvalifikacijama nastupio protiv crno-belih i u Humskoj postigao vodeći gol za Nordsjeland, u meču koji je Partizan na kraju dobio sa 3:2.

Olsen je potpisao petogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor sa timom koji predvodi srpski stručnjak. Devetnaestogodišnjaka karakteriše odlične fizikalije, ali i efikasnost.

Za danski tim je odigrao 51 utakmicu i zabeležio neverovatnih 27 golova, bilo je pominjano da je i Totenhem bio zainteresovana za odličnog tinejdžera.

-

📄 | Il comunicato: https://t.co/dnKSCj4OQN

🎙 Alle 15:30 si terrà la conferenza stampa di presentazione di Andreas presso la sala stampa di Casteldebole#BenvenutoSkovOlsen | #WeAreOne pic.twitter.com/7CywS3bS33

— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) July 24, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miha nadgleda, Bolonja nastavlja da se pojačava

Izvor: RTS, 24.Jul.2019

Bolonja, tim srpskog trenera Siniše Mihajlovića, dovela je danskog fudbalera Andreasa Skova Olsena iz Nordsjelanda. . Bolonja je za transfer platila šest miliona evra i potpisala petogodišnji ugovor sa 19-godišnjim desnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.