Mesi je kao velike boginje, za njega ne postoji vakcina

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi je kao velike boginje, za njega ne postoji vakcina"

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi još jednom je pokazao zbog čega je šesti put u karijeri dobio tu titulu. Mesi je u duelu sa Valjadolidom koji je Barselona dobila sa 5:1, upisao po dva gola i asistencije.
Argentinac je namestio pogotke Arturu Vidalu i Luisu Suaresu, a čaroliju je upotpunio fenomenalnim pogocima.

Prvi je postigao iz slobodnog udarca (njegov 50. u karijeri), a drugi lepim poluvolejom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon dodavana Ivana Rakitića.
Gostima nije pomogla ni dobra igra, morali su da se pomire sa porazom, a direktor Valjadolida David Espinar je na zanimljiv način opisao Lea.
"Mesi je kao velike boginje. Nema vakcine za njega", rekao je Espinar.
Vlasnik Valjadolida je Luis Nazario Ronaldo de Lima, za kojeg je Mesi imao samo reči hvale.
"Mesi je veliki obožavalac Ronalda, a naš predsednik je više puta izjavljivao da se i on divi njemu. Uzajamno se poštuju. I Ronaldo je jednako bio tako spektakularan na terenu, ali sve je ovo prihvatio sa dozom gorčine jer je Mesi to uradio na utakmici sa nama", dodao je Espinar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.