Mesarski start na prijateljskom meču

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesarski" start na prijateljskom meču


Pobeda Sevilje nad Liverpulom od 2:1 u Bostonu u prijateljskoj pripremnoj utakmici ostaće u senci krajnje neprihvatljivog starta Jorisa Gnanjona iz španskog tima nad Jaserom Larucijem. Fudbaler tima iz Andaluzije zaradio je crveni karton na koji je imao prigovor, a ono najvažnije je da mladi fudbaler Liverpula nije teže povređen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVLJAK: Start za ZATVOR na igraču Liverpula! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019

Mogao je da mu polomi nogu, srećom bez povrede je prošao mladi fudbaler Liverpula koji nije ni sanjao da će pretrpeti takav start na prijateljskoj utakmici protiv Sevilje...Ceo stadion je ostao u čudu!..Na prijateljskoj utakmici između Sevilje i Liverpula (2:1), odigranoj u Bostonu, desio se jedan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.