VIDEO: Užasan start igrača Sevilje na prijateljskoj utakmici protiv Liverpula

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Užasan start igrača Sevilje na prijateljskoj utakmici protiv Liverpula

Izneli su ga na nosilima, ali se nadamo da povreda nije tako ozbiljna kao što je u prvih mah delovalo - kratko je prokomentarisao Klop Ekipe se polako pripremaju za obaveze koje ih čekaju naredne sezone. U jeku su prijateljske utakmice timova širom sveta. Jedna je bila odigrana sinoć u Bostonu gde je Sevilja pobedila Liverpul (2:1).Jirgen Klop i Žulen Lopetegi su igrali u kombinovanim sastavima, ali je jedan detalj obeležio meč. Bio je to užasan start Žorisa Gnanjona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na mladom defanzivcu “crvenih” Jaseru Laruciju.PROČITAJTE JOŠ: Klop: Još rano za novi ugovor Francuski fudbaler je, iz samo njemu poznatog razloga, umalo naneo teške povrede protivniku. U momentu starta nije bilo nikakve opasnosti, sve se dešavalo daleko od gola. Zaista je teško objasniti zbog čega je to učinio. Sudija mu je odmah pokazao crveni karton.- Izneli su Larucija na nosilima, ali se nadamo da povreda nije tako ozbiljna kao što je u prvih mah delovalo - kratko je prokomentarisao Klop.Ubrzo se oglasio i Gnanjon.- Želim javno da se izvinim Liverpulu, Laruciju i svim navijačima. Ono što sam uradio nema opravdanje, ne sme da se dogodi na terenu. Sve moje molitve su upućene njemu - napisao je na društvenim mrežama.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Klop: Ne želim da pravim naslove u novinama

Izvor: Beta, 22.Jul.2019

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je zahvalan što njegov mladi fudbaler Jaser Larusi nije ozbiljnije povredjen, posle oštrog starta igrača Sevilje Žorisa Njanona u prijateljskoj utakmici u Bostonu.Sevilja je pobedila Liverpul sa 2:1 na Fenvej parku, ali je utakmicu obeležio oštart...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.