DIVLJAK: Start za ZATVOR na igraču Liverpula! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJAK: Start za ZATVOR na igraču Liverpula! (VIDEO)

Mogao je da mu polomi nogu, srećom bez povrede je prošao mladi fudbaler Liverpula koji nije ni sanjao da će pretrpeti takav start na prijateljskoj utakmici protiv Sevilje.

Ceo stadion je ostao u čudu!

Na prijateljskoj utakmici između Sevilje i Liverpula (2:1), odigranoj u Bostonu, desio se jedan od užasnijih poteza na fudbalskim terenima, a sezona nije ni počela...

Žoris Njanjon (22), fudbaler tima iz Andaluzije, odlučio je da mladog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona Evrope - i zemljaka - Jasera Larusija (18), šutne IZ SVE SNAGE u 76. minutu utakmice zbog toga što njegovoj ekipi prethodno nije dosuđen faul.

Larusi je dobio strašan udarac u nogu, ostao je odmah da leži na travi, a na terenu je nastala ozbiljna frka pošto niko nije mogao da veruje šta je Njanjon uradio...

Dobio je direktan crveni karton, a njegova je sreća što je u pitanju bio prijateljski meč - pošto bi u nekom od takmičenja UEFA, čak i u nacionalnim prvenstvima, zbog ovakvog poteza mogao da dobije ogromnu suspenziju.

Njanjon se u međuvremenu izvinio, a sreća u nesreći je da Larusi nije teže povređen, iako je delovalo kao da mu je udarcem slomio nogu.

Nečuveno!

Absolutely dreadful this. pic.twitter.com/4AhlXOrpnh

— Anfield HQ (@AnfieldHQ) July 21, 2019

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.